Tilaajille

Täl­lais­ta on fi­lip­pii­ni­läis­kok­kien elämä La­pis­sa: Tie­naa­vat kuin joh­ta­jat ja ih­met­te­le­vät, miksi poron herk­ku­osat syö­te­tään koi­ril­le

Suomeen on tullut viime vuosina jo yli 200 filippiiniläistä kokkia. Tänä talvena kokkeja tuli myös Lappiin saakka helpottamaan matkailun työvoimapulaa.

Suomeen on tullut viime vuosina jo yli 200 filippiiniläistä kokkia. Tänä talvena kokkeja tuli myös Lappiin saakka helpottamaan matkailun työvoimapulaa.

Kansainväliset kokit eivät ole rovaniemeläisessä Hotelli Pohjanhovissa uusi asia, mutta näin kaukaa sinne ei ole aiemmin tultu töihin.

Tämän talven keittiöporukkaan ovat liittyneet filippiiniläiset Gimel Lindayag, 28, ja Marc Tanghal, 34.