Täh­ti­hyök­kää­jä iski upean maalin ja louk­kaan­tui myö­hem­min – Bar­ce­lo­na-pe­laa­ja höl­möi­li itsensä ulos ken­täl­tä

Jalkapallon Mestarien liigan pudotuspelit jatkuivat tiistaina kahdella ottelulla. Napolin illassa kotijoukkuetta vastaan tuli espanjalaisjätti FC Barcelona.

Video: MTV

Jalkapallon Mestarien liigan pudotuspelit jatkuivat tiistaina kahdella ottelulla. 

Napolin illassa kotijoukkuetta vastaan tuli espanjalaisjätti FC Barcelona.

Hurjaa juoksuvoimaa läpi ottelun osoittanut Napoli oli pallollisesti välillä pahoin alakynnessä, mutta piinasi Barcelonaa taistelullaan. Omissa hyökkäyksissään Napoli oli alati vaarallinen.

Taktiikkaa tuottikin tulosta puolen tunnin pelin jälkeen. Napolin tähtiin lukeutuva Dries Mertens laukoi upealla vedolla kotijoukkueen johtoon.

Toisen jakson alkupuolella Napoli koki jättimäisen menetyksen, kun Mertens loukkaantui ja joutui tulemaan vaihtoon.

Barcelona jauhoi omaa hyökkäysmyllyään ja 70 minuutin kohdalla Antoine Griezmann sai paikan, josta hän ei epäonnistunut. Maalia edelsi Sergio Busquetsin loistava pystysyöttö.

Peli eteni loppuun asti tasanumeroissa, mutta tunteita ei lopustakaan puuttunut.

Barcelonan kuumaverinen Arturo Vidal veti ensin viikatteen Napolin pelaajan jalkoihin, ja heti tämän tempun jälkeen hän puski vastustajaa kevyesti päähän. Tuomari ei epäröinyt, vaan näytti molemmista tempuista Vidalille keltaista korttia. Näin chileläinen ajettiin kentältä eikä häntä pelikiellon vuoksi nähdä seuraavassa osaottelussa.

Vidalin menetys kirpaisee Barcelonaa pahoin, sillä keskikentältä myös Busquets on seuraavasta ottelusta sivussa pelikiellon vuoksi.

Ottelun lopussa Barcelonan toppari Gerard Pique loukkasi jalkaansa ja kinkkasi vaihtoon.

Illan toisessa ottelussa englantilainen Chelsea isännöi Lontoossa saksalaisjätti Bayern Müncheniä.

Saksalaiset eivät jättäneet kotijoukkueelle mahdollisuuksia, vaan korjasivat 0-3-voiton mukaansa. Näin ollen lontoolaisilla on valtava vuori kiivettävänään toisessa osaottelussa.

Münchenin maaleista vastasivat Robert Lewandowski ja kaksi ensimmäistä maalia tehnyt verkkoa Serge Gnabry.

Myös Lontoossa nähtiin ulosajo, kun Marcos Alonso katsoi punaista korttia ottelun loppupuolella. Hän on sivussa toisesta osaottelusta.