Jääkiekko: Kuun­te­le Kär­pät–­Sai­Pa lii­ga­ot­te­lu tästä

Kalakauppa: Nor­ja­lai­nen lohi ei ole niin kal­lis­ta kuin ihmiset ku­vit­te­le­vat

Taide: Elisa Her­net­kos­ken Vul­va-sar­ja syntyi van­hois­ta pos­ti­mer­keis­tä

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Suomen Sisu: Ruotsi epä­on­nis­tu­nut maa­han­muut­ta­jien in­teg­raa­tios­sa täysin

Suomen Sisu vaatii nykyisen maahanmuutto- ja monikulttuurisuuspolitiikan kannattajia kertomaan, miten he kuvittelevat onnistuvansa maahanmuuttajien integraatiossa.

Kansanedustaja Olli Immosen johtama Suomen Sisu osoittaa sormella Ruotsin maahanmuuttopolitiikkaa.
Kansanedustaja Olli Immosen johtama Suomen Sisu osoittaa sormella Ruotsin maahanmuuttopolitiikkaa.
Kuva: Jarmo Kontiainen

Suomen Sisun mielestä Ruotsin mellakat maahanmuuttajalähiöissä ovat osoitus siitä, että maa on epäonnistunut ensimmäisen ja toisen polven maahanmuuttajien integraatiossa täysin.

Järjestön mielestä mellakat ovat kuitenkin vain murto-osa kaikista niistä ongelmista, joita monikulttuurinen yhteiskuntakokeilu on tähän mennessä läntisessä maailmassa aiheuttanut.

Suomen Sisu vaatiikin nyt Suomen poliittisilta päättäjiltä pikaisia toimenpiteitä, joilla estetään tiettyjen kaupungin asuinalueiden tai kaupunginosien alueellinen eriytyminen maassamme.

”Suomen Sisun mielestä paras tapa torjua segregaatiota on huolehtia siitä, että Suomeen tulevat maahanmuuttajat integroituvat vallitsevaan yhteiskuntaan. Tämä taas onnistuu parhaiten ottamalla maahamme vastaan integroitumishaluisia ja -kykyisiä maahanmuuttajia”, järjestön kannanotossa todetaan.

”Suomen maahanmuuttopolitiikka olisi saatettava vastaamaan uuden ajan mukanaan tuomiin haasteisiin: lainsäädäntöön tulisi tehdä tiukennuksia muun muassa turvapaikka- ja pakolaispolitiikan sekä näihin linkittyvän perheenyhdistämismekanismin osalta”, kannanotossa jatketaan.

Lisäksi Suomen Sisu vaatii nykyisen maahanmuutto- ja monikulttuurisuuspolitiikan kannattajia kertomaan, miten he kuvittelevat onnistuvansa maahanmuuttajien integraatiossa.