ADHD: Oulussa ke­hi­tet­tiin peli, joka voi jopa pal­jas­taa lapsen ADHD:n

Sirkus: Kahden lapsen äiti sai syk­syl­lä puhelun ja päätti karata sir­kuk­sen matkaan

Oulu: Ro­tuaa­rin palloa vaivaa mys­ti­nen vika, jota sel­vi­te­tään edel­leen

Mainos: Markkinointitoimisto Kolmas Polvi etsii markkinoinnin asiantuntijaa - tutustu ja hae tästä

Snooker Time avasi ovensa per­jan­tai­na nor­maa­lis­ti, puheet kuo­le­mas­ta olivat en­nen­ai­kai­sia – tors­tai­na paikka oli tupaten täynnä hy­väs­te­li­jöi­tä

Oulun keskustassa sijaitseva biljardikuppila Snooker Time avasi ovensa perjantaina normaalisti kello 16 ja entisellä paikallaan Asemakadulla. Joissakin medioissa levinneet väitteet paikan kuolemasta olivat ennenaikaisia.

Snooker Timen logo on ollut osa Oulun katukuvaa jo pitkään. Torstai-iltana biljardibaariin joutui jonottamaan, koska paikka oli tupaten täynnä väkeä.
Snooker Timen logo on ollut osa Oulun katukuvaa jo pitkään. Torstai-iltana biljardibaariin joutui jonottamaan, koska paikka oli tupaten täynnä väkeä.
Kuva: Daniel Wallenius

Oulun keskustassa sijaitseva biljardikuppila Snooker Time avasi ovensa perjantaina normaalisti kello 16 ja entisellä paikallaan Asemakadulla. Joissakin medioissa levinneet väitteet paikan kuolemasta olivat ennenaikaisia.

Pitkään Oulussa olleen baarin toiminta oli vaakalaudalla, koska verottaja haki yritystä konkurssiin. Yrittäjä Markku Hyvärinen kertoo, että yritys sai asiansa hoidettua määräaikaan mennessä.

– Snooker Timella oli viimeinen eräpäivä 9.11. kello 13. Asia saatiin hoidettua ja verottaja perui konkurssihakemuksen, Hyvärinen sanoo.

Monien tunteman paikan sulkeutumisesta levisi muun muassa sosiaalisessa mediassa tietoa viikolla. Tämä sai ihmiset tulemaan sankoin joukoin jättämään jäähyväisiä torstaina. Paikka oli tupaten täynnä.

– Oli hautakynttilöitäkin. Yritin asiakkaille sanoa, että älkää nyt sytytelkö niitä, kun ei toiminta välttämättä lopu.

Hyvärisen mukaan tilanne oli auki perjantaihin asti.

– Ei ollut todellakaan tarkoitus harhauttaa meidän mahtavaa kanta-asiakaskuntaa, vaan ratkaisu tapahtui vasta perjantaina. En ollut vielä torstaina sataprosenttisen varma, että asiat hoituvat.

Ihmisten huomio lämmittää yrittäjän mieltä.

– Kiitän kaikkia niitä ihmisiä, jotka eilen kävivät.

Hyvärinen kertoo jatkavansa toimintaa iloisilla mielin ja uskovansa, että yritys nousee vaikeuksistaan. Yrityksen taloudellisella puolella on ollut viime vuosina vaikeaa.

– Yrittäjä on aina löysässä hirressä. Löysä hirsi ei nyt kiristynyt, Hyvärinen naurahtaa.