Se­nio­rei­den mak­sut­to­mat bus­si­kyy­dit Ve­si-Ja­tu­liin jat­ku­vat – "Bussi oli monesti ihan täynnä"

Oulun kaupungin liikuntapalvelut järjestää kyydityksiä torstaisin aikavälillä 23.1.–2.4.

Seniorikorttia vilauttamalla ovet vesijumppaan avautuvat ilmaiseksi. Jos korttia ei ole, uintikerrasta peritään hinnaston mukainen maksu.
Seniorikorttia vilauttamalla ovet vesijumppaan avautuvat ilmaiseksi. Jos korttia ei ole, uintikerrasta peritään hinnaston mukainen maksu.

Senioreiden maksuttomat bussikyydit Haukiputaalla sijaitsevaan Vesi-Jatulin uimahalliin jatkuvat. Oulun kaupungin liikuntapalvelut järjestää kyydityksiä torstaisin aikavälillä 23.1.–2.4. Poikkeuksena on viikko kymmenen, jolloin kyyditystä ei järjestetä.

– Kokeilimme järjestelyä viime syksynä. Kyydit olivat suosittuja, joten päätimme jatkaa niitä. Bussi oli monesti ihan täynnä, erityisliikunnanohjaaja Miia Ranta-Korpela kertoo.

Linja-auto lähtee aamukahdeksalta Jäälin K-Supermarketin pihasta. Kyyti kurvaa Honkimaan kautta Viitantietä pitkin Sammalojan pysäkille, josta matka jatkuu Sammalkujan pysäkille. Sammalkujalta matka jatkuu Kiimingin Senioritalon bussipysäkin kautta Vesi-Jatuliin. Sama reitti takaisin Jääliin lähtee kello 11. Asiakas voi ottaa tarvittaessa oman avustajan mukaan.

Seniorikortilla pääsee maksutta uimaan tai vesijumppaan. Jos asiakkaalla ei ole seniorikorttia, uintikerrasta veloitetaan hinnaston mukainen maksu. Vesijumpan lisäksi Vesi-Jatulissa on mahdollisuus osallistua 12 kertaa kokoontuvalle kuntosalin starttikurssille. Mukaan pääsee kertamaksulla. Salikurssille ilmoittaudutaan soittamalla Jatulin palvelupisteeseen numeroon 0504102161.

– Kiiminkiläiset ovat ottaneet kyyditykset ilolla vastaan, kun omaa uimahallia ei ole. Ulkoilukelit ovat myös olleet huonoja, Ranta-Korpela sanoo.