Seit­sen­ker­tai­nen Suomen mestari ja Sot­ka­mon Jymyn pe­laa­ja­le­gen­da Jimi Heik­ki­nen liittyy ensi kau­dek­si Lipon jouk­kuee­seen ja heti taus­ta­or­ga­ni­saa­tioon – "Olen nöyrän in­nois­sa­ni"

Ykköspesiksessä pelaava Oulun Lippo on tehnyt sopimuksen seitsenkertaisen Suomen mestarin Jimi Heikkisen, 38, kanssa.

Jimi Heikkinen (oik.) muistetaan Sotkamon Jymyn pitkäaikaisena ja värikkäänä pelaajana.
Jimi Heikkinen (oik.) muistetaan Sotkamon Jymyn pitkäaikaisena ja värikkäänä pelaajana.
Kuva: Jukka-Pekka Moilanen/Arkisto

Ykköspesiksessä pelaava Oulun Lippo on tehnyt sopimuksen seitsenkertaisen Suomen mestarin Jimi Heikkisen, 38, kanssa. Vuonna 2012 pelaajauransa lopettanut Heikkinen sai uuden kipinän pesäpalloon viime syksynä ja on harjoitellut Sotkamossa intensiivisesti tavoitteenaan paluu kentille.

Kauden 2020 kattavan pelaajasopimuksen lisäksi Lipon menneiden vuosikymmenten arkkivihollisen Sotkamon Jymyn pelaajalegendoihin lukeutuva Heikkinen liittyy oululaisseuran myynti- ja markkinointipuolelle.

– Olen nöyrän innoissani mahdollisuudesta tulla mukaan Oulun Lippoon. Aion tuoda mukanani elämäni arvoja: avarakatseisuutta, intohimoa, hulluutta ja periksiantamattomuutta, Heikkinen kertoo.

Läpilyönti Oy:n toimitusjohtaja Mika Lähteenmäki on mielissään erityisesti Heikkisen tulosta seuran taustaorganisaatioon.

– Yhtään aliarvioimatta Jimin pelaajataitoja ja nykyistä pelikuntoa, niin itse näen, että hän tuo lisäarvoa Lipon markkinointiin, myyntiin sekä seuran kehittämiseen, Lähteenmäki toteaa.