S-ryhmä aikoo palkata 13 000 ke­sä­työn­te­ki­jää, Osuus­kaup­pa Arinaan noin tuhat nuorta

Pohjoissuomalainen Osuuskauppa Arinalla on tarjolla yhteensä noin tuhat työpaikkaa kesätyöntekijöille sekä Tutustu ja tienaa -harjoittelijoille.

S-ryhmä kertoo palkkaavansa yhteensä noin 13 000 nuorta tulevana kesänä. Nuorista noin puolet on Tutustu ja tienaa -harjoittelijoita ja puolet kesätyöntekijöitä. Lisäksi jo työsuhteessa oleville osa-aikaisille työntekijöille S-Ryhmä kertoo tarjoavansa lisätunteja kesällä.

Pohjoissuomalainen Osuuskauppa Arina on yksi suurimmista kesätyöllistäjistä Pohjois-Pohjanmaalla. Arina kertoo, että tulevana kesänä on tarjolla yhteensä noin tuhat työpaikkaa kesätyöntekijöille sekä Tutustu ja tienaa -harjoittelijoille.

Tutustu ja tienaa -harjoittelijat ovat iältään 14-17 -vuotiaita ja harjoittelujakso kestää kaksi viikkoa. Varsinaisia kesätyöntekijöitä palkataan noin 350.

Arina hakee kesätyöntekijöitä ja harjoittelijoita kauppoihin, liikennemyymälöihin, kahviloihin, ravintoloihin ja hotelleihin koko Arinan toimialueella Pohjois-Suomessa. Kesätöihin haetaan sähköisesti.