Ruskon Puuilo muuttaa Oulussa – uusi ta­va­ra­ta­lo ra­ken­tuu noin ki­lo­met­rin päähän ny­kyi­ses­tä kaup­pa­pai­kas­ta

Uusi tavaratalo rakennetaan Raitotien ja Gneissitien kulmaukseen. Uusi Ruskon Puuilo avataan syksyllä 2020.

Puuilo jatkaa laajentumistaan. Yhtiö myös uusii kauppapaikkojaan.
Puuilo jatkaa laajentumistaan. Yhtiö myös uusii kauppapaikkojaan.

Oulun Ruskon Puuilo muuttaa. Uusi tavaratalo rakennetaan Raitotien ja Gneissitien kulmaukseen, noin kilometrin päähän nykyisestä tavaratalosta.

Uusi Ruskon Puuilo avataan syksyllä 2020. Tarkempi avajaisaikataulu tarkentuu rakennustöiden edetessä. Rakennustyöt tontilla ovat jo alkaneet maansiirtotöillä. 

– Laajennamme määrätietoisesti myymäläverkostoamme Suomessa, mutta samaan aikaan päivitämme nykyistä kauppapaikkaverkostoamme. Oulun Ruskon tavaratalo on yksi meidän vanhimmista yksiköistämme, ja se on ollut jo pitkään meille epäkäytännöllinen ja liian pieni, toimitusjohtaja Juha Saarela sanoo.

Vanhassa kauppapaikassa ongelmana on muun muassa parkkialue, jossa on asiakaspaikkoja liian vähän. Myöskään henkilöstön työskentelyolosuhteet eivät Saarelan mukaan ole parhaat mahdolliset.

– Tämä on asiakkaillemme ja henkilökunnallemme oikein hyvä muutos. Uuden tavaratalon pihalle tulee runsaasti parkkipaikkoja ja sisälle huomattavasti väljemmät sekä valoisammat tilat. Myytävät tavarat mahtuvat jatkossa paremmin esille ja tavarataloon tulee selkeyttä. Henkilökuntamme työskentelyolosuhteet paranevat huomattavasti uusien tilojen ansiosta, sanoo Puuilo Oulu Ruskon myymäläpäällikkö Aleksi Mainio.

Toimitusjohtaja Saarelan mukaan Puuilo kasvaa vahvasti. Ensi viikolla ketju avaa tavaratalon Porvooseen. Kyseessä on ketjun 27:s tavaratalo.

Vuodelle 2020 yhtiö on jo aiemmin tiedottanut uusista tavarataloista Kotkaan ja Seinäjoelle. Lisäksi yhtiö rakentaa vuoden 2020 aikana uuden tavaratalon Lahteen, jossa vanha Lahden myymälä uudelleen sijoitetaan Renkomäen alueelle.