Mainos

Ruoho voi olla vih­reäm­pää aidan omalla puo­lel­la – Hil­jai­nen ja tehokas ro­bot­ti­ruo­hon­leik­ku­ri leikkaa nur­mi­kon säässä kuin säässä

Robottiruohonleikkuri on hiljainen puurtaja, joka pitää puutarhan siistinä silloinkin, kun asukkaat eivät ole itse paikalla. Laite toimii säässä kuin säässä ja lataa akkunsa itse.

T. Hirvoselta löytyy robottiruohonleikkureita joka lähtöön. Jouni Hirvonen henkilökuntineen auttavat sinua valitsemaan omaan pihaasi sopivimman robottiruohonleikkurin.
T. Hirvoselta löytyy robottiruohonleikkureita joka lähtöön. Jouni Hirvonen henkilökuntineen auttavat sinua valitsemaan omaan pihaasi sopivimman robottiruohonleikkurin.

Olet tulossa kesälomareissulta kotiin ja takaraivossa jyskyttää pelko, missä kunnossa piha mahtaa tällä kertaa olla. Kun kurvaat kotipihaan, sinun täytyy tarttua ensitöiksesi ruohonleikkuriin ja raivata ylikasvanut viidakko siihen kuntoon, että koti näyttää asutulta ja pihalla voi viettää aikaa.

Taisto Hirvosen pienkonekaupasta löytyy ratkaisu tähän tyypilliseen tilanteeseen. Ratkaisun nimi on robottiruohonleikkuri, jonka voi jättää hyvillä mielin pitämään pihasta huolta silloinkin, kun kotiväki ei ole paikalla.

Oululaisen Taisto Hirvonen Oy:n Pyry Hirvonen kertoo, että robottiruohonleikkurin ominaisuudet päihittävät tavallisen ruohonleikkurin mennen tullen.

Robottiruohonleikkuri tekee parempaa ja tasaisempaa jälkeä kuin mikään muu ruohonleikkuri. Säännöllinen leikkuu hävittää sammalet, ja pieneksi silppuuntuva leikkuujäte toimii hyvänä lannoitteena nurmikolle.

Moni ymmärtää tarvitsevansa robottiruohonleikkurin viimeistään silloin, kun naapuri on ostanut omansa ja nurmi alkaa olla paremmassa kunnossa aidan toisella puolella. Robottiruohonleikkurit kasvattavat suosiotaan vuosi vuodelta.

”Aika lailla kaikki robottiruohonleikkurin laittaneet miettivät, miksi en ole ostanut sitä jo kymmenen vuotta aikaisemmin”, Pyry Hirvonen kertoo.

Robottiruohonleikkuri on älykäs ja hiljainen puurtaja

Robottiruohonleikkuri on niin hiljainen, ettei sen ääni häiritse oman talon asukkaita tai naapureita. Jos piha on aurinkoisina kesäpäivinä kovassa käytössä, robottiruohonleikkurin voi jättää kiertämään pihaa yön ajaksi.

Parasta robottiruohonleikkurissa on, että se säästää valtavasti aikaa ja vaivaa. Parhaimmillaan aikaa voi säästyä tunteja viikossa.

Robottiruohonleikkurit sopivat noin 500–5000 neliön pihoille.

”Jos piha on tätäkin isompi, voidaan sille laittaa useampi robottiruohonleikkuri”, Pyry Hirvonen sanoo.

Robottiruohonleikkuri sopii monenlaisille pihoille. Pihan monimuotoisuus, laatoitukset tai kapeatkaan kohdat eivät ole esteenä.

Myymälään rakennetussa STIHL iMow showroomissa voit tutustua useisiin eri malli vaihtoehtoihin.
Myymälään rakennetussa STIHL iMow showroomissa voit tutustua useisiin eri malli vaihtoehtoihin.

Robottiruohonleikkuri leikkaa nurmikon säässä kuin säässä, olipa sade tai helle. Laite mittaa ilman lämpötilaa ja jos yöpakkaset yllättävät, laite pysyy latauspisteessään ja odottaa lämpimämpää säätä.

Robottiruohonleikkurit ovat akkukäyttöisiä, joten käytöstä ei synny päästöjä ja käyttökustannukset ovat vähäisiä. Robottiruohonleikkuri lataa itsensä omatoimisesti latauspisteellä tarvittavin väliajoin.

Asennus- ja huoltopalvelu tuo huolettomuutta kesään

T. Hirvosen asennuspalvelulla on kokemusta robottiruohonleikkureiden asennuksista lähes 20 vuoden ajalta. He tietävät tarkkaan, miten robottiruohonleikkuri kannattaa asentaa, jotta se toimii mahdollisimman hyvin.

Asennuspalvelussa piha kartoitetaan yhdessä asiakkaan kanssa. Ennen asennusta käydään läpi asiakkaan toiveet ja toteutetaan ne mahdollisuuksien mukaan. Robottiruohonleikkurin langat asennetaan 2–4 senttimetrin syvyyteen, ja lankoja voidaan asentaa esimerkiksi laatoituksen alle.

”Asennamme aina niin kuin itselle asennettaisiin. On kaikkien etu, että asennus onnistuu ensimmäisellä kerralla virheettömästi”, Jouni Hirvonen kertoo.

Asennuksen hintahaarukka on noin 300–600 euroa. Asennuksen hinta on kotitalousvähennyskelpoista.

T. Hirvosella on myös robottiruohonleikkureiden talvisäilytyspalvelu.

”Me haemme syksyllä laitteen, huollamme sen talven aikana ja tuomme keväällä pihalle käyttövalmiina. Asiakkaan ei tarvitse huolehtia ruohonleikkuusta ollenkaan”, Pyry Hirvonen kertoo.

STIHL iMow -leikkurit alkaen 999 euroa. Tutustu valikoimaan osoitteessa taistohirvonen.fi/puutarhakoneet/stihl-puutarhakoneet/stihl-robottileikkurit.

TAISTO HIRVONEN OY

Taisto Hirvonen Oy

Limingantie 5, 90400 Oulu

Puh. 08 535 4100

Avoinna:

maanantai 9–18

tiistai 9–17

keskiviikko 9–17

torstai 9–17

perjantai 9–18

lauantai 10–15

sunnuntai suljettu