Liikenne: Testaa Kalevan vi­sal­la, pär­jäi­sit­kö Oulun han­ka­lim­mis­sa ris­teyk­sis­sä

Historia: Oulussa riitti ra­ken­ta­mi­sen rys­ket­tä 2000-lu­vun alussa, kun Kaak­ku­ri paisui ja Nokiaa ra­ken­net­tiin

Jääkiekko: Kärpät hävisi taas, putosi sarjan pe­rän­pi­tä­jäk­si

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Rul­la­lei­jo­nat jäi Yh­dys­val­to­jen jal­koi­hin MM-lop­pu­ot­te­lus­sa

Suomi jäi kahdessa ensimmäisessä erässä Yhdysvaltojen jalkoihin eikä orastavasta kiristä huolimatta onnistunut nousemaan voittotaisteluun rullakiekon miesten...

Suomi jäi kahdessa ensimmäisessä erässä Yhdysvaltojen jalkoihin eikä orastavasta kiristä huolimatta onnistunut nousemaan voittotaisteluun rullakiekon miesten MM-kilpailujen loppuottelussa Slovakian Bratislavassa.

Suomi hävisi lauantai-iltana pelatussa loppuottelussa Yhdysvalloille maalein 2-4 (0-1, 1-3, 1-0, 0-0). Yhdysvallat karkasi Shane Foxin, Peter Dimardinon, Travis Noen ja Matt Whiten maaleilla.

Rullaleijonien 1-4-kavennuksen teki toisessa erässä Teemu Lepaus. Kolmannessa erässä Eemeli Suomi iski Rullaleijonille toisen maalin, mutta tasoihin asti kiri ei riittänyt.

Yhdysvalloille maailmanmestaruus on maan rullakiekkohistorian seitsemäs ja mitali viidestoista. Suomelle MM-hopea on kuudes ja mitali neljästoista.