Röyh­keät varkaat veivät tu­han­sien eurojen arvosta omai­suut­ta iäkkään naisen oma­ko­ti­ta­los­ta Reis­jär­vel­lä

Iäkkään naisen lukittuun omakotiasuntoon murtauduttiin maanantain ja tiistain välisenä yönä Reisjärvellä Sairaalantiellä naisen nukkuessa asunnossa.

Iäkkään naisen lukittuun omakotiasuntoon murtauduttiin maanantain ja tiistain välisenä yönä Reisjärvellä Sairaalantiellä.

Naisen nukkuessa asunnossa tekijät olivat varastaneet useiden tuhansien eurojen edestä erilaisia koruja sekä lompakon, jossa oli ollut kohtalainen summa käteistä rahaa. Varkaat olivat vieneet myös kaikki kortit lompakosta.

Poliisin mukaan tekijöitä on ollut alustavien tietojen mukaan kaksi. Varkaat olivat liikenteessä ilmeisesti vanhemmalla ajoneuvolla.

Poliisi kertoo, että tekijät olivat tunkeutuneet samana yönä myös Reisjärven ja Sievin välillä Puskalan tiellä sijaitsevan iäkkään naisen omakotitaloasunnon terassille.

Poliisi tutkii tapauksia törkeänä varkautena ja törkeän varkauden yrityksenä. 

Poliisi kaipaa kansalaisilta havaintoja alueella tapahtuma-aikaan liikkuneista epämääräisistä ajoneuvoista ja kulkijoista.

Tiedot voi ilmoittaa Haapajärven poliisipäivystykseen tiistaisin ja perjantaisin p.0295464265 tai Ylivieskan poliisipäivystykseen p.0295416409(suljettu to) tai vihjepuhelimeen 0295416194.