Kuvagalleria: Ter­wa­hölk­kä ja -ma­ra­ton juos­tiin jälleen Oulussa

Kolumni: Na­to-jä­se­nyys on so­ti­laal­lis­ta liit­tou­tu­mis­ta syvempi asia, ja Poh­jois-Suo­men asemaa se vah­vis­taa

Mainos: Juuret kas­va­vat tie­dos­ta. Tutustu Ka­le­vaan 1kk 1 €. Tilaa tästä.

Ro­va­nie­me­läi­nen Teppo Säk­ki­nen Kes­kus­ta­nuor­ten johtoon

Rovaniemeläinen johtamisen opiskelija Teppo Säkkinen (23) on valittu Keskustanuorten uudeksi puheenjohtajaksi Keskustanuorten liittokokouksessa Mikkelissä.

Teppo Säkkinen opiskelee Lapin yliopistossa johtamista.
Teppo Säkkinen opiskelee Lapin yliopistossa johtamista.

Rovaniemeläinen johtamisen opiskelija Teppo Säkkinen, 23, on valittu Keskustanuorten uudeksi puheenjohtajaksi Keskustanuorten liittokokouksessa Mikkelissä.

Säkkinen päihitti toisella kierroksella Joonas Köntän äänin 132/104. Muita ehdokkaita puheenjohtajaksi olivat Sallamaarit Markkanen, Katja Asikainen sekä Elina Lappalainen.

Säkkinen on Lapin Keskustanuorten puheenjohtaja sekä Keskustanuorten liittohallituksen ja työvaliokunnan jäsen. Säkkinen on toiminut aikaisemmin myös muun muassa Suomen Lukiolaisten Liiton puheenjohtajana.

Uusi puheenjohtaja on seuraaja Antti Kurviselle, joka toimi Keskustanuorten puheenjohtajana 2009–2013.

Liiton uusiksi varapuheenjohtajiksi valittiin joensuulainen yhteiskuntatieteiden opiskelija Katja Asikainen, 24, ja ilmajokelainen elintarvike-ekonomian ja yrittäjyyden opiskelija Risto Lahti, 23.