Tilaajille

Ro­va­nie­me­läi­nen Janne Orava kou­lut­ti itsensä keit­tiö­mes­ta­ris­ta riis­ta­mes­ta­rik­si – nyt hän osaa tun­nis­taa kär­pä­sen tou­kis­ta, milloin eläin on kuollut

Koulun on aloittanut noin 400, mutta valmistunut on vain noin 20 koko aikana, Orava tietää. Uusia riistamestareitakaan ei tulevaisuudessa valmistu.

Koulun on aloittanut noin 400, mutta valmistunut on vain noin 20 koko aikana, Orava tietää. Uusia riistamestareitakaan ei tulevaisuudessa valmistu.

Riistamestarin nimike on tuttu vain harvalle.

– Kaveritkin kysyivät aluksi, että teenkö nyt vain sitten riistaruokia, naurahtaa Janne Orava kotonaan Rovaniemen Lehtojärvellä.