Luitko jo tämän: Bus­si­kus­kit eivät aina pääse tau­ko­ti­loi­hin ves­saan, osa joutuu käymään tar­peil­laan met­säs­sä

koti-kaleva: Ihana jo­kai­se­na vuo­den­ai­ka­na – puu­ta­lo­yh­tiön ai­nut­laa­tui­suus hurmasi ou­lu­lais­per­heen

Mielipiteet: Tuu­li­voi­ma­ra­ken­ta­mi­nen otet­ta­va vah­vem­min sään­te­lyn piiriin

Mainos: Black Friday -tarjouksena Kaleva Digi 3 kk 1 kk hinnalla! Tilaa tästä.

Ri­kos­ko­mi­sa­riol­le va­roi­tus rat­ti­juop­pou­des­ta

Helsingin poliisin rikoskomisario Juha Hakola on saanut työpaikaltaan varoituksen syyllistyttyään kesällä rattijuoppouteen.

Helsingin poliisin rikoskomisario Juha Hakola on saanut työpaikaltaan varoituksen syyllistyttyään kesällä rattijuoppouteen. Kirjallisen varoituksen antoi poliisikomentaja Jukka Riikonen. Varoitus ei johda sen kummempiin toimenpiteisiin.

Erottamista vaativana rattijuopumusta ei pidetty, vaan Hakola jatkaa työssään huumeyksikön tutkinnanjohtajana.

Hakola puhalsi kesäkuussa Helsingin Olympiasatamassa niukasti yli sallitun lukeman. Tarkkuusalkometri näytti 0,25 milligrammaa alkoholia, kun sallittu luku on 0,22. Hän oli palaamassa Tallinnasta laivamatkalta.

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Hakolan rattijuopumuksesta 20 päiväsakkoon eli maksamaan 640 euroa. Lisäksi hänet määrättiin lyhyeen ajokieltoon.

Hakola kummeksuu tapauksesta mediassa noussutta kohua ja toivoo, että asia voitaisiin vihdoin unohtaa. Hakola on kokoomuksen kaupunginvaltuutettu Helsingissä ja hän oli eduskuntavaaliehdokkaana viime keväänä.