Nokia: Täl­lai­nen on yhtiön yli 60-vuo­ti­nen his­to­ria Oulussa

koronarokote: Oulu aloit­taa kol­man­sien ro­ko­te­an­nos­ten an­ta­mi­sen kai­kil­le yli 18-vuo­tiail­le

Mainos: Anna lah­jak­si pai­kal­li­sym­mär­rys­tä. Tutustu Kalevan joulun ti­laus­tar­jouk­siin klik­kaa­mal­la tästä.

Qstoc­kis­sa voi mennä nai­mi­siin lem­men­lai­val­la ja tavata täh­ti­tu­bet­ta­jia

Ensi heinäkuun Qstockissa voi mennä naimisiin. Tällä kertaa teemana on Lemmenlaiva.

Qstockiin on luvassa myös oheisohjelmaa. Arkistokuva.
Qstockiin on luvassa myös oheisohjelmaa. Arkistokuva.
Kuva: Janne Körkkö

Ensi heinäkuun Qstockissa voi mennä naimisiin. Tällä kertaa teemana on Lemmenlaiva ja hääseremoniapaikkana Ms Qstockiksi sisustettu juhlateltta.

Avioliiton satamaan voi purjehtia niin siviili- kuin kirkollisen vihkimisen myötä. 

– Viime vuonna festivaalivihkimisiä tehtiin 11 kappaletta, ja suosio ylitti odotukset. Naimisiinmenon mahdollisuudesta on tullut meille paljon kyselyjä, mikä vahvisti ajatustamme toteuttaa vihkimahdollisuus uudelleen erilaisella teemalla” festivaalituottaja Johanna Snellman toteaa.

Tubettajien oma show

Qstock-festivaalin varsinaista ohjelmaa täydentää myös kotimaisten tähtitubettajien ANNIKAn, Herbalistin ja Hermannin vetämä Tube Talent Special.

Oman bloginsa myötä tubettajaksi ryhtynyt oululainen ANNIKA, oikealta nimeltään Annika Jaakkola, vloggaa shoppailusta, ruuanlaitosta ja matkustamisesta.

Herbalisti alias Juuso Karikuusi puolestaan viihdyttää yleisöään pääasiassa pelivideoilla ja vlogillaan. Suomen kieltä opiskelevan lappeenrantalaislähtöisen Hermannin eli Hermanni Hyyryläisen videoiden tavaramerkkejä ovat leikittelevä kieli ja vahva murre. Kolmikko esiintyy lauantaina 29. heinäkuuta.

Qstock järjestetään Kuusisaaren ja Raatin alueella Oulussa 28.-29. heinäkuuta.

Kahden päivän aikana festivaalilla esiintyy kuudella lavalla yli 60 esiintyjää. Viimeiset esiintyjäkiinnitykset ja lopulliset esiintymisaikataulut julkistetaan toukokuun loppuun mennessä.