Joukkoliikenne: Oulun jouk­ko­lii­ken­teen linjat siir­ty­vät pois OTP:lta ensi vii­kol­la, lii­ken­tees­sä voi olla häi­riöi­tä

Uimavedet: Katso Kalevan ui­ma­ran­ta­ko­nees­ta, kuinka puhdas vesi lä­hi­ran­nal­la­si on

Pyörälä ja Niemelä sivussa ainakin jouluun asti – Kärpät lainaa de­by­tan­tin Hokista

Oulun Kärppien hyökkääjä Mika pyörälä ja puolustaja Mikko Niemelä ovat sivussa tositoimista noin kuukauden ajan. Sebastian Aho pääsee pian jäälle.

Mika Pyörälä on sivussa noin kuukauden.
Mika Pyörälä on sivussa noin kuukauden.
Kuva: Jukka-Pekka Moilanen

Oulun Kärppien hyökkääjä Mika Pyörälä ja puolustaja Mikko Niemelä ovat sivussa tositoimista noin kuukauden ajan. Kärpät kertoo, että kumpaakaan pelaajaa ei nähdä kaukalossa ennen joulua.

Niemelä loukkaantui ennen marraskuun 14. pelatussa HPK-ottelussa ja Pyörälä puolestaan viime perjantain Ässät-ottelussa.

Kärppien sairastuvalla jatkaa myös maalivahti Sami Aittokallio, joka on tämän hetken arvion mukaan sivussa pari viikkoa.

Sebastian Aho pääsee jääharjoituksiin jo tämän viikon aikana, mutta ei seuran mukaan pelaa vielä seuraavissa kahdessa vierasottelussa.

A-junioreiden ottelussa loukkaantunut puolustaja Taneli Ronkainen on toipunut vammoistaan hyvää vauhtia, ja hänen uskotaan olevan pelikuntoinen viikon sisällä.

Pelaajaliikennettä Oulu–Kajaani-akselilla

Kärpät ja yhteistyöseura Kajaanin Hokki harrastavat jälleen pelaajaliikennettä joukkueiden välillä.

Hokin Mestis-joukkueen hyökkääjä Miska Humaloja saapuu Kärppiin viikon mittaisella lainasopimuksella. 24-vuotias hyökkääjä on tehnyt tällä kaudella Mestiksessä 20 ottelussa tehot 10+13.

Kärpistä puolestaan matkaa Hokkiin viikoksi hyökkääjä Antti Kalapudas. Hän on pelannut Kärpissä tällä kaudella 13 runkosarjaottelua.

– Hienoa, että yhteistyö meidän ja Hokin välillä toimii, mistä osoituksena jälleen uuden pelaajan debytointi Liigassa, kommentoi Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho.