Pukin lii­ga­maa­li­ton putki sai jatkoa – Norwich kui­ten­kin vihdoin vie­ras­pis­tee­seen

Suomen maajoukkuehyökkääjä Teemu Pukin seura Norwich välttyi vihdoin vierastappiolta jalkapallon Englannin Valioliigassa, kun vierailu Bournemouthiin toi...

Suomen maajoukkuehyökkääjä Teemu Pukin seura Norwich välttyi vihdoin vierastappiolta jalkapallon Englannin Valioliigassa, kun vierailu Bournemouthiin toi 0–0-tasapelin.

Aiemmat neljä vieraspeliään joukkue oli hävinnyt, ja vierastappio tuli myös liigacupissa. Tasapeli katkaisi Norwichilta myös kolmen liigapelin tappioputken.

Tällä kaudella kuusi liigamaalia viimeistellyt Pukki haki jälleen kärkkäästi osumaa, mutta maali jäi saamatta nyt neljännessä peräkkäisessä pelissä. Pukin paras yritys oli 66. minuutin matala kuti, johon Bournemouthin maalivahti Aaron Ramsdale kuitenkin venytti komeasti. Pukille kirjattiin pelistä lopulta varoitus, toisessa liigapelissä peräjälkeen.

–  Olen hieman pettynyt siihen, ettemme voittaneet. Pukki pakotti loistovedolla maalivahdin maailmanluokan torjuntaan, ja (Tom) Trybull oli lähellä (84. minuutilla), Norwichin valmentaja Daniel Farke totesi seuran sivustolla.

–  Hieno piste kuitenkin ja kauden ensimmäinen nollapeli, vieläpä kaikkien toppariemme ollessa loukkaantuneina. Varma ja ammattimainen esitys, Farke kuitenkin kehui poppootaan.

Norwich on koonnut yhdeksästä pelistään seitsemän pistettä ja majailee sarjassa viimeistä edellisenä. Takana on vain neljän pisteen Watford, joka oli lauantaina nöyryyttää Tottenhamia mutta jäi kuitenkin 1–1-vierastasapeliin. Seuraavaksi Norwich kohtaa Manchester Unitedin ensi viikon sunnuntaina kotonaan.

Sarjakärki, kaikki kahdeksan peliään voittanut Liverpool kohtaa sunnuntaina vieraissa Manchester Unitedin. Liverpoolin takana tulevat napsivat lauantaina voittoja, ja sarjakakkonen Manchester City kaatoi vieraissa Crystal Palacen 2–0 Gabriel Jesusin ja David Silvan osuttua avauspuoliajan lopulla. City on viiden pisteen päässä Liverpoolista, ottelun enemmän pelanneena.

Kolmossijaa jakavat Leicester ja Chelsea, kaksi pistettä Cityn perässä. Leicester voitti Burnleyn 2–1 ja Chelsea Newcastlen 1–0. Maanantaina Sheffield Unitedin kohtaava Arsenal on kahden pisteen päässä Leicesteristä ja Chelseasta.