Hoitajalakko: Oulun kau­pun­gin maksama lak­ko­päi­vien "hou­ku­tin­ra­ha" suu­tut­taa hoi­ta­jia

Pääkirjoitus: Kes­kus­tan syytä va­rau­tua vai­kei­siin edus­kun­ta­vaa­lei­hin

Luitko jo tämän: Alasti makoilu vaatii 27 as­tet­ta, mutta kuinka alas kodin lämmön voi laskea? Ou­lu­lai­nen tutkija tietää, missä läm­pö­ti­las­sa ihminen pärjää

Pre­si­dent­ti Ha­lo­nen: Vaa­li­kam­pan­ja ja vi­ran­hoi­to kyetään yh­dis­tä­mään

Presidentti Tarja Halonen ei pidä ongelmana sitä, että Suomen presidentinvaalikampanja on käytännössä osittain alkanut jo ennen kesää.

Tarja Halonen uskoo,että Suomessa pystytään hoitamaan vaalit ja käytännön asiat samanaikaisesti.
Tarja Halonen uskoo,että Suomessa pystytään hoitamaan vaalit ja käytännön asiat samanaikaisesti.

Presidentti Tarja Halonen ei pidä ongelmana sitä, että Suomen presidentinvaalikampanja on käytännössä osittain alkanut jo ennen kesää. Mukaan lähtevillä puolueilla on SDP:tä, ruotsalaista kansanpuoluetta ja kristillisdemokraatteja lukuun ottamatta ehdokkaan nimi tiedossa.

Halonen sanoi maanantaina Varsovassa EN:n huippukokouksen yhteydessä olevansa erittäin tyytyväinen siihen, että pääministeri Matti Vanhanen (kesk.) on ilmoittanut hoitavansa tehtävänsä normaaliin tapaan syksyllä alkavasta ehdokkuudestaan huolimatta.

- Uskon, että Suomessa pystytään hoitamaan vaalit ja käytännön asiat samanaikaisesti, Halonen sanoi. Hän huomautti, että EN:n kokouksessakin on mukana sellaisia maita, joilla on ongelmia vaalien kanssa tämän tästä.

Halonen ei paljastanut Varsovassa, kertooko hän toiselle kaudelle pyrkimistä koskevasta päätöksestään ennen SDP:n puoluekokousta. Se pidetään Jyväskylässä 9.-11. kesäkuuta.

- Kaikki asiat pitää olla kunnossa puoluekokouksessa, Halonen tyytyi toteamaan arvoituksellisesti.