Nallikari: Golf-kent­tä pul­lah­ti pois Hie­ta­saa­ren suun­ni­tel­mas­ta, ho­tel­li­han­ke etenee

Nuoret: Tik­to­kin suosio uu­tis­läh­tee­nä kasvaa no­peas­ti, mutta saa ou­lu­lais­nuo­ril­ta myös kri­tiik­kiä

Politiikka: Pää­mi­nis­te­ri Sanna Marin Ou­lus­sa: On mo­lem­pien maiden etu, jos Suomi ja Ruotsi ra­ti­fioi­daan Natoon yhtä aikaa

Mainos: Tilaa Kaleva Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Po­lii­si: Melko kovalla vauh­dil­la va­lo­ris­teyk­seen ajanut pyö­räi­li­jä törmäsi kään­ty­vän auton kanssa, vietiin sai­raa­la­hoi­toon

Suojatiellä pyöräilijä osui auton lokasuojan kohdalle lentäen sen keulan ylitse kadulle. Hän loukkasi päätään ja jalkojaan. Sairaankuljetus vei miehen jatkohoitoon.

Pyörällä liikkunut nuori mies loukkaantui lievästi torstaina iltapäivällä törmäyksessä henkilöauton kanssa Tervahovintien ja Kaarnatien risteyksessä Alppilassa, kertoo poliisi.

Pyöräilijä oli lähestynyt poliisin mukaan kohtuullisen kovalla nopeudella valo-ohjattua risteystä. Hänelle paloi vihreä. Samaan aikaan risteykseen tuli niin ikään vihreällä valolla Kaarnatieltä Tervahovintielle kääntymässä ollut autoilija. 

Suojatiellä pyöräilijä osui auton lokasuojan kohdalle lentäen sen keulan ylitse kadulle. Hän loukkasi päätään ja jalkojaan. Sairaankuljetus vei miehen jatkohoitoon. 

Onnettomuutta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Poliisin mukaan kääntyvä autoilija oli lähtökohtaisesti väistämisvelvollinen, mutta pyöräilijä oli tullut suhteellisen kovaa vauhtia risteykseen. Osapuolten ajonopeuksilla voi olla tilanteen selvittelyssä merkitystä, eli onko pyöräilijän ollut mahdollista tulla autoilijan havaitsemaksi, poliisin johtokeskuksesta todetaan.

Onnettomuuden selvittely ja osapuolten kuulemiset ovat vielä kesken.

Liikenneonnettomuus sattui torstaina kello 16.10 aikaan. Alkoholilla ei ollut osuutta tapahtumiin.

Auto ja pyörä vaurioituivat törmäyksessä.