Myrsky: Puita kaatui ih­mis­ten päälle Oulussa

JUURI NYT: Raju uk­kos­kuu­ro pyyh­käi­si Oulun yli – kes­kus­tas­sa kadut tul­vi­vat ja puut kat­kei­li­vat, katso kuvat

Poliisi ja va­paa­eh­toi­set etsivät Oulussa vii­kon­lop­pu­na ka­don­nut­ta 18-vuo­tias­ta nuorta Au­ran­ma­jan maas­tos­ta

Poliisi ja vapaaehtoinen pelastuspartio etsii Auranmajan maastosta viikonloppuna Välivainiolta kadonnutta 18-vuotiasta miestä.

Poliisi ja Vapaaehtoinen pelastuspartio Vapepa suorittavat Auranmajan maastossa etsintöjä, joissa haetaan viikonloppuna kadonnutta Juho-Pekka Uusitaloa. 18-vuotias Uusitalo katosi perjantain ja lauantain välisenä yönä (24.–25. huhtikuuta) Oulun Välivainiolta.

Poliisin mukaan Uusitalo on 175 senttimetriä pitkä, hoikka, hänellä on vaaleat lyhyehköt hiukset ja kadotessaan päällä musta Haglöfsin takki, farkut ja mustat kengät. Hänen uskotaan olleen mahdollisesti liikkeellä vihreällä Jopo-pyörällä.

Viimeinen havainto kadonneesta on tehty lauantaina kello 4 aikaan aamuyöstä. Poliisi ilmoitti Uusitalon katoamisesta sunnuntai-iltana.

Kadonnutta nuorta miestä etsittiin viikonlopun aikana Välivainiolta ja läheisyydestä. 

Poliisi pyytää ilmoittamaan kaikki havainnot ja tiedot kadonneesta tai hänen käyttämästään polkupyörästä hätäkeskuksen numeroon 112 tai poliisin vihjepuhelimen numeroon 0295 416 194.