Poliisi epäi­lee: Pyyk­ki­tu­vas­sa asioi­nut vanhus rais­kat­tiin te­rä­aseel­la uhaten Oulussa – nuori mies otettu kiinni

Poliisi kertoo, että 1930-luvulla syntynyt nainen oli asioimassa taloyhtiön pyykkituvassa, kun paikalle tullut nuori mies teki tälle seksuaalista väkivaltaa. Poliisin mukaan mies käytti teossa fyysistä väkivaltaa ja uhkasi naista teräaseella.

Oulun poliisi tutkii taloyhtiön pyykkituvassa tapahtunutta epäiltyä raiskausta. Epäilty rikos tapahtui Oulussa maanantaina 14. lokakuuta.

Poliisi kertoo, että 1930-luvulla syntynyt nainen oli maanantai-iltapäivänä asioimassa taloyhtiön pyykkituvassa, kun paikalle tullut nuori mies teki tälle seksuaalista väkivaltaa. Poliisin mukaan mies käytti teossa fyysistä väkivaltaa ja uhkasi naista teräaseella.

Rikoskomisario Antti Palokangas kertoo, että teko tapahtui tavallisen taloyhtiön pyykkituvassa, eikä kyse ole esimerkiksi mistään palveluasumisen yksiköstä. Palokangas ei tarkenna, missä päin Oulua epäilty rikos on tapahtunut. 

Teon uhriksi joutunut vanhus ilmoitti tapahtuneesta omaiselleen, joka kertoi asiasta hätäkeskukseen. Paikalle meni poliisipartioita ja ensihoitajia. Nainen toimitettiin sairaalahoitoon. 

Poliisi otti pian tapahtuman jälkeen tapahtumapaikan läheltä kiinni 1990-luvulla syntyneen Oulussa asuvan miehen. 

Tekoa tutkitaan epäiltynä törkeänä raiskauksena. Poliisi kertoo, että se on alustavasti päässyt puhuttamaan asianomistajaa ja kuulemaan rikoksesta epäiltyä.

Poliisi kertoo, ettei se tiedota asiasta enempää tutkinnan keskeneräisyydestä ja asian arkaluontoisuudesta johtuen.