Polar Bear Pitc­hing -fi­na­lis­tit valittu – Kanadan ja USA:n suur­lä­het­ti­läät menossa avan­toon

Kolmatta kertaa Oulussa järjestettävä Polar Bear Pitching on kasvuyritystapahtuma, joka on kasvanut avantopitchauskilpailusta kaksipäiväiseksi tilaisuudeksi.

Polar Bear Pitching on kasvuyritystapahtuma, joka on kasvanut avantopitchauskilpailusta kaksipäiväiseksi tilaisuudeksi. Arkistokuva.
Polar Bear Pitching on kasvuyritystapahtuma, joka on kasvanut avantopitchauskilpailusta kaksipäiväiseksi tilaisuudeksi. Arkistokuva.
Kuva: Peura Pekka

Ensi viikolla Oulussa pidettävän Polar Bear Pitching -tapahtuman finalistit on valittu.

Kolmatta kertaa järjestettävä Polar Bear Pitching on kasvuyritystapahtuma, joka on kasvanut avantopitchauskilpailusta kaksipäiväiseksi tilaisuudeksi, jonka tarkoitus on tarjota kasvuyrityksille työkaluja menestyä kansainvälisillä markkinoilla sekä löytää uusia sijoittajia.

Keskiviikkona 10.2. pidettävään Arctic Raceen ja torstaina 11.2. järjestettävään avantopitchauskisaan pääsevät seuraavat startupit: Arctic Warriors Ltd, Belightful, Chura Limited, Cube 3.3., Equivalentor Ltd., Fineria Energy, FlowMotion Technologies, HealthOperator, InvestorEye, Lumine Lighting Solutions, Materix AS, Namida, Sangen, SelQee, To Round, Vessla, Voico AS, Zemeho ja 2Rocks.

Osa finalisteista on ollut mukana Nestholman kiihdyttämössä, jossa Kaleva on ollut yhteistyökumppanina.

Sangen taas on ollut viime aikoina julkisuudessa, kun se on kertonut perustavansa panimon Tornioon entiseen Lapin Kullan tehtaaseen.

Polar Bear Pitching -tapahtuman voittaja saa 10 000 euron käteispalkinnon ja useiden tuhansien eurojen edestä palveluita.

Avantopitchauskilpailu pidetään Oulun kauppatorilla torstaina 11.2.2016.

Tilaisuuteen osallistuvat myös USA:n ja Kanadan suurlähettiläät, jotka aikovat pulahtaa avantoon muiden VIP-vieraiden kanssa.