Poh­jois-Poh­jan­maan pää­teil­lä sat­tu­nut per­jan­tai­aa­mu­na useita ulos­ajo­ja – tiet monin paikoin soh­joi­sia

Ulosajoja on sattunut ainakin Raahessa, Tyrnävällä ja Pudasjärvellä.

Tieliikennekeskuksen mukaan teillä on sohjoinen ajokeli aamulla Pohjois-Pohjanmaan ylittäneen lumisadealueen vuoksi. Kuvituskuva.
Tieliikennekeskuksen mukaan teillä on sohjoinen ajokeli aamulla Pohjois-Pohjanmaan ylittäneen lumisadealueen vuoksi. Kuvituskuva.
Kuva: Jussi Leinonen

Pohjois-Pohjanmaan pääteillä on sattunut perjantaiaamun aikana useita ulosajoja.

Ensimmäinen ulosajo sattui Raahessa valtatie 8:lla Rautamullasta pari kilometriä Revonlahden suuntaan. Onnettomuus sattui hieman ennen kahdeksaa.

Toinen ulosajo kävi Tyrnävällä Nelostiellä hieman ennen aamukymmentä. Onnettomuus tapahtui kaksi kilometriä Kotikoskelta Temmekseen päin.

Ulosajoista kolmas tapahtui Pudasjärvellä tie 20:llä kolme kilometriä Kipinästä Kaitaojan suuntaan. Tieliikennekeskuksen mukaan onnettomuuteen joutunut auto oli mitä ilmeisimmin ollut ohittamassa toista autoa, kun se oli ajanut ulos tieltä. Onnettomuudessa ei tapahtunut henkilövahinkoja.

Tieliikennekeskuksen mukaan teillä on sohjoinen ajokeli aamulla Pohjois-Pohjanmaan ylittäneen lumisadealueen vuoksi. Sohjoisuutta lisää myös ilman lauhtuminen, jonka myötä teiden jääpolanteet sulavat.