Pirkko Mattila hakee Sii­ka­lat­van kun­nan­joh­ta­jan virkaa – ha­kup­ro­ses­sis­sa mukana 14 hen­ki­löä

Siikalatvan kunnanjohtajan virka tuli avoimeksi, kun kesäkuusta 2016 Siikalatvan kuntaa johtanut Pauli Piilma irtisanoutui virastaan syyskuussa

Hakijoiden joukossa on muun muassa entinen sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattila Muhokselta.
Hakijoiden joukossa on muun muassa entinen sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattila Muhokselta.

Siikalatvan kunnanjohtajan virkaan hakuaika päättyi perjantaina. Tehtävää haki kaikkiaan 14 henkilöä, lisäksi Siikalatvan kunnan vs. kunnanjohtaja, hallinto- ja talousjohtaja Seija Mäenpää ja kunnanvaltuuston puheenjohtaja Kaisa Louet-Similä ovat antaneet suostumuksensa tehtävään. Hakijoiden joukossa on muun muassa entinen sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattila Muhokselta.

Virkaa ovat hakeneet myös Irene Koivumaa Pihtiputaalta, Tarja Karppinen Nummelasta, rantsilalaislähtöinen Risto Makkonen, Eija Liikamaa Kauhajoelta, Hilkka Kulju Keminmaasta, Uma Nissi Oulusta, Sami Suomalainen Espoosta, Vexi Virtanen Niemisjärveltä, Pekka Reiman Saaresta, Asko Merilä Utajärveltä, Antti Mulari Posiolta, PekkaKess Siikalatvalta ja Timo Kärkkäinen Pattijoelta.

Virkaa hakeneiden tietojen yhteenvetolistalle on kirjattu heidän viimeisin työnantajansa. Listauksen perusteella yhdenkään hakijan nykyinen tai viimeisin toimi ei ole kunnanjohtajan virka.

Siikalatvan kunnanjohtajan virka tuli avoimeksi, kun kesäkuusta 2016 Siikalatvan kuntaa johtanut Pauli Piilma irtisanoutui virastaan syyskuussa.

Siikalatvan kunnanhallitus käsittelee kunnanjohtajan valinta-asiaa 9. joulukuuta pidettävässä seuraavassa kokouksessaan.

– Kunnanhallitus käy hakijat läpi kokouksessa ja päättää seuraavista askeleista, kuvailee kunnanhallituksen puheenjohtaja Seija Junno.