ADHD: Oulussa ke­hi­tet­tiin peli, joka voi jopa pal­jas­taa lapsen ADHD:n

Sirkus: Kahden lapsen äiti sai syk­syl­lä puhelun ja päätti karata sir­kuk­sen matkaan

Oulu: Ro­tuaa­rin palloa vaivaa mys­ti­nen vika, jota sel­vi­te­tään edel­leen

Mainos: Markkinointitoimisto Kolmas Polvi etsii markkinoinnin asiantuntijaa - tutustu ja hae tästä

Pilke päi­vä­ko­dit Oy ostaa Ko­to­la-päi­vä­ko­dit – kaupan jälkeen Pilk­keel­lä on Suo­mes­sa yh­teen­sä 141 päi­vä­ko­tia

Pilke päiväkodit Oy on ostanut Päiväkoti Kotola Oy:n, joka pyörittää yhteensä viittä päiväkotia Rovaniemellä ja Oulussa. Yrityskauppa varmistui 26. marraskuuta.

Pilke päiväkodit Oy on ostanut Päiväkoti Kotola Oy:n, joka pyörittää yhteensä viittä päiväkotia Rovaniemellä ja Oulussa. Yrityskauppa varmistui 26. marraskuuta.

– Pitkällisen harkinnan tuloksena olen päättänyt astua syrjään Kotolan toiminnasta ja antaa tilaa varhaiskasvatuksen todellisille ammattilaisille, Kotola-päiväkotien perustaja Mari Jolanki kommentoi kauppaa.

Vuonna 2015 perustetun Kotolan viidessä päiväkodissa on yhteensä noin 450 päiväkotipaikkaa 1–6-vuotiaille lapsille. Kaupan ei ole määrä vaikuttaa päiväkotien toimintaan.

– Kotola-päiväkotien monipuolinen ja idearikas toiminta on oivallinen lisä Pilkkeen
varhaiskasvatuspalveluihin. Lisäksi olemme erittäin iloisia siitä, että saamme Rovaniemen uudeksi yhteistyökumppaniksi, toteaa toimitusjohtaja Minna Martikainen.

Yrityskaupan jälkeen Pilkkeellä on Suomessa yhteensä 141 päiväkotia. Oulussa Pilkkeellä on ennestään kahdeksan päiväkotia, Kotolan päiväkodit ovat Pilkkeen ensimmäiset päiväkodit Rovaniemellä.