Liikenne: Testaa Kalevan vi­sal­la, pär­jäi­sit­kö Oulun han­ka­lim­mis­sa ris­teyk­sis­sä

Historia: Oulussa riitti ra­ken­ta­mi­sen rys­ket­tä 2000-lu­vun alussa, kun Kaak­ku­ri paisui ja Nokiaa ra­ken­net­tiin

Jääkiekko: Kärpät hävisi taas, putosi sarjan pe­rän­pi­tä­jäk­si

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Pilke päi­vä­ko­dit Oy ostaa Ko­to­la-päi­vä­ko­dit – kaupan jälkeen Pilk­keel­lä on Suo­mes­sa yh­teen­sä 141 päi­vä­ko­tia

Pilke päiväkodit Oy on ostanut Päiväkoti Kotola Oy:n, joka pyörittää yhteensä viittä päiväkotia Rovaniemellä ja Oulussa. Yrityskauppa varmistui 26. marraskuuta.

Pilke päiväkodit Oy on ostanut Päiväkoti Kotola Oy:n, joka pyörittää yhteensä viittä päiväkotia Rovaniemellä ja Oulussa. Yrityskauppa varmistui 26. marraskuuta.

– Pitkällisen harkinnan tuloksena olen päättänyt astua syrjään Kotolan toiminnasta ja antaa tilaa varhaiskasvatuksen todellisille ammattilaisille, Kotola-päiväkotien perustaja Mari Jolanki kommentoi kauppaa.

Vuonna 2015 perustetun Kotolan viidessä päiväkodissa on yhteensä noin 450 päiväkotipaikkaa 1–6-vuotiaille lapsille. Kaupan ei ole määrä vaikuttaa päiväkotien toimintaan.

– Kotola-päiväkotien monipuolinen ja idearikas toiminta on oivallinen lisä Pilkkeen
varhaiskasvatuspalveluihin. Lisäksi olemme erittäin iloisia siitä, että saamme Rovaniemen uudeksi yhteistyökumppaniksi, toteaa toimitusjohtaja Minna Martikainen.

Yrityskaupan jälkeen Pilkkeellä on Suomessa yhteensä 141 päiväkotia. Oulussa Pilkkeellä on ennestään kahdeksan päiväkotia, Kotolan päiväkodit ovat Pilkkeen ensimmäiset päiväkodit Rovaniemellä.