Tilaajille

Pe­ru­na­ries­kat ja jau­ho­ton sie­men­lei­pä ovat ko­ro­na-ajan ko­ti­lei­po­jan loh­tu­ruo­kaa par­haim­mil­laan – hel­pos­ti, no­peas­ti ja her­kul­li­ses­ti ovat tämän hetken tai­ka­sa­nat lei­po­jil­le

Kotona leipomisesta on tullut koronaepidemian takia yhtäkkiä muotiharrastus Suomessa.

Perunamuusin jämistä syntyy suomalainen leipäklassikko, peruna­rieska. Voit valmistaa muusin myös perunamuusijauheesta, ellei tähteitä ole. Parempaa kuin pala marjapiirakkaa on vain kokonainen pellillinen marjapiirakkaa! Helpossa reseptissä sekoitat ainekset nopeasti yhteen. Amerikan tädin voisämpylät ovat ihanan höttöisiä, melkein pullamaisia ja parhaimmillaan tuoreeltaan nautittuna. Testaa gluteeniton siemenleipä, ellet ole vielä kokeillut.
Perunamuusin jämistä syntyy suomalainen leipäklassikko, peruna­rieska. Voit valmistaa muusin myös perunamuusijauheesta, ellei tähteitä ole.
Perunamuusin jämistä syntyy suomalainen leipäklassikko, peruna­rieska. Voit valmistaa muusin myös perunamuusijauheesta, ellei tähteitä ole.
Kuva: Kaikki aitini reseptit

Kotona leipomisesta on tullut koronaepidemian takia yhtäkkiä muotiharrastus Suomessa. Klassikkoreseptit kiertävät sosiaalisessa mediassa sellaista vauhtia, että kaupoista loppuvat jauhot ja kuivahiivat. Kokeile vaihteeksi nopeita, hiivattomia perunarieskoja, joihin voit upottaa tähteeksi jääneen perunamuusin ja siemenleipää, johon et jauhoja tarvitse.

Helposti, nopeasti ja herkullisesti ovat leivonnan taikasanat tällä hetkellä. Määritelmään osuvat täydellisesti perunarieskat.

Tähteeksi jäänyt perunamuusi muuntuu ilman turhia kommervenkkejä herkullisiksi rieskoiksi. Pellillisestä ei muuten tähteitä jää.