Tilaajille

Perhe rakensi 35 neliön talon ja viihtyy pie­nis­sä ti­lois­saan: "Moni on sanonut tämän tun­tu­van isom­mal­ta kuin neliöt an­tai­si­vat ym­mär­tää"

Anderé Bottenstockin perhe halusi panostaa talonsa materiaaleihin ja laatuun mieluummin kuin tilaan.

Ruokailutila ja keittiö ovat kompakti kokonaisuus. Pienessä omakotitalossa on neliöitä 35,5. Makuutilan katossa näkyy kattorakennetta. Suuri ikkuna tuo valoa oleskelutilaan.
Ruokailutila ja keittiö ovat kompakti kokonaisuus.
Ruokailutila ja keittiö ovat kompakti kokonaisuus.

Anderé Bottenstockin perhe halusi panostaa talonsa materiaaleihin ja laatuun mieluummin kuin tilaan. Makuuhuoneen neliöistä piti tinkiä, mutta reilun 20 neliön vierasmökki tuo lisätilaa. Pienet asunnot kiinnostavat nyt asunnon ostajia, mutta kaavoitus- ja rakennusmääräykset eivät vielä täysin tunnusta minikoteja.

André Bottenstockin perhe viihtyi aiemmin pienikokoisissa kerrostaloasunnoissa, joten he halusivat hieman rikkoa käytäntöjä myös rakentaessaan omakotitalon. Syntyi kolmen talon kokonaisuus: 35,5 neliön päärakennus, reilun 20 neliön vierasmökki sekä 10 neliön saunarakennus vajaan puolen hehtaarin puutarhamaisella tontilla.

– Halusimme käyttää neliöt keittiöön, ruokailutilaan ja olohuoneeseen, eli niihin tiloihin, joita hereillä ollessa eniten käytetään.