Uusi luontomedia: Poh­joi­sen Polut tarjoaa tuhtia luet­ta­vaa ret­kei­ly­kan­sal­le

Tulospalvelu: Katso alue­vaa­li­tu­lok­sen yk­si­tyis­koh­dat

Pe­rään­ajon puu­rout­ta­ma Maks­nie­men on­net­to­muus­pai­kan kier­to­tie Ke­min­maas­sa jälleen auki

Peräänajo tapahtui Kivalontiellä Lautiosaaren ja Sompujärven välillä. Henkilöautoliikenne oli ohjattu käyttämään tietä Maksniemen nokkakolarin vuoksi.

Onnettomuus tapahtui Maksniemessä sattuneen kolarin johdosta käytössä olleella kiertotiellä. Kuva Nelostien onnettomuuspaikalta.
Onnettomuus tapahtui Maksniemessä sattuneen kolarin johdosta käytössä olleella kiertotiellä. Kuva Nelostien onnettomuuspaikalta.
Kuva: Nina Susi

Keminmaan Akkunusjoen sillalla tapahtui kahden henkilöauton peräänajokolari noin puoli yhdentoista aikaan aamupäivällä. Peräänajon vuoksi liikenne puuroutui ja oli jonkin aikaa poikki. Liikennekeskus tiedotti kello 11.57, että tilanne paikalla oli ohi ja liikenne virtaa jälleen.

Kolariautoissa oli yhteensä kolme henkilöä. Pelastuslaitoksen mukaan ensihoito kävi paikalla tarkistamassa heidän kuntoaan. 

Peräänajo tapahtui tiellä 9262 Lautiosaaren ja Sompujärven välillä ja katkaisi liikenteen Kivalontiellä. Kyse on aamuisen Maksniemen nokkakolarin turmapaikan kiertämiseen osoitetusta tiestä, jonne henkilöautoliikenne on ohjattu.