Tilaajille

Pe­li­ai­kaa hakeva lai­na­pe­laa­ja Kär­pis­tä on nykyään har­vi­nai­nen vieras Mes­tis-pe­leis­sä – Harri Aho vastaa, voisiko yh­teis­työ­ku­vioi­ta pohtiva Kärpät pyö­rit­tää Oulussa omaa Mes­tis-jouk­kuet­ta

Vielä viime kaudella kärppäpelaajat pelasivat Kokkolan Hermeksen ja Rovaniemen Kiekon paidassa yhteensä lähemmäs parisataa Mestis-peliä.

Julius Hermonen on pelannut kuluvalla kaudella muutaman pelin Mestiksessä. Harri Aho kertoo, että Kärpät pitää jatkuvasti linjoja auki Pohjois-Suomen Mestis-seuroihin. Tuukka Tieksola (8) on pelannut kuluvan kauden aikana otteluita Mestiksessä.
Julius Hermonen on pelannut kuluvalla kaudella muutaman pelin Mestiksessä.
Julius Hermonen on pelannut kuluvalla kaudella muutaman pelin Mestiksessä.
Kuva: Jukka-Pekka Moilanen

Kärppien liigajoukkueen kokoonpano on pullistellut tällä kaudella ajoittain etenkin hyökkäyskaluston osalta, mutta peliaikaa janoava oululaisjoukkueen liigapelaaja on ollut harvinainen vieras Mestis-joukkueen kokoonpanossa tällä kaudella.

Jo ennen kauden alkua Mestikseen koko vuodeksi lukitun Zdenek Sedlakin lisäksi liigaringistä ainoastaan Julius Hermonen ja Tuukka Tieksola ovat merkkauttaneet pari peliä mieheen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.