Mainos

Pal­ve­lut Kaak­ku­rin Ci­ty­mar­ke­tis­sa

SUSHIKEITTIÖ
-

Sushikeittiömme kokit valmistavat sushit paikan päällä alusta asti, japanilaista ruokaperinnettä kunnioittaen. Kokeilla on käytettävissään lähes 200 sushireseptiä, joten jokaiselle sushin ystävälle löytyy varmasti herkuteltavaa. Suurin osa sushista otetaan mukaan kotiin, mutta sushin voi nauttia myös paikan päällä kahvilatiloissamme.

PIZZERIA

Nyt meiltä saa myös pizzaa, tervetuloa herkuttelemaan!

-

Pizzoja voi noutaa mukaan tai nauttia paikan päällä kahviossamme.

Aukioloajat

ma – to klo 10 – 19

pe – la klo 10 – 20

su klo 12 – 18

TILAA PIZZA ennakkoon/mukaan

p. 050 – 3165 296

Katso pizzamenu!
Katso pizzamenu!
FAZER -LEIPOMO JA KAHVILA
-

Fazer leipoo tiloissamme joka päivä tuoreet suussa sulavat, suolaiset ja makeat, tuotteet herkuteltaviksi. Osta kotiin tai nauti herkut kahvilassamme ostosten teon yhteydessä.

ATERIABAARI
-

Kokoa oma ateriasi vaihtuvasta valikoimasta lämpimiä ruokia tai salaattipöydän antimia. Ruoat valmistetaan omassa keittiössämme päivittäin. Grillissä on tarjolla kokonaisia grillattuja broilereita, koipia ja grillikylkeä. Nappaa mukaan tai istahda kahvioomme nauttimaan päivän antimista.

PALVELULINJASTO
-

Olemme panostaneet erityisesti siihen, että löydät palvelulinjastostamme monipuolisen valikoiman tuoretta kalaa. Tiskiltä saat totta kai mukaan myös marinoidut ja marinoimattomat lihat ja broilerit sekä muut tuoreherkut. Asiantuntijoilta saat vinkit ruoan valmistukseen sekä apua, jos jokin tuote puuttuu.

PAIKALLISET TUOTTEET
-

Meiltä löytyy laaja valikoima paikallisia tuotteita – voit valita lähellä tuotetun vaihtoehdon kaikissa tärkeimmissä tuoteryhmissä. Liha- ja kalatuotteet, leipä ja sesongin kasvikset tulevat lähialueilta aina saatavuuden mukaan.

MEHUKONE
-

Tuore, vastapuristettu appelsiinimehu valmistuu silmiesi edessä. Pullota C-vitamiinia mukaasi 0,5 tai 1 litran erissä. Löydät mehukoneen vihannesosastoltamme.

ANANASKONE
-

Nappaa haluamasi ananas hyllystämme ja aseta se koneeseen. Saat hetkessä mukaasi mehukkaan, valmiiksi kuoritun ja paloitellun ananaksen.