Pää­val­men­ta­ja Banks nimesi myös Ettan pe­laa­jia maa­jouk­kueen pit­käl­le lis­tal­le

Miesten lentopallomaajoukkueen päävalmentaja Joel Banksin nimeämällä 33 pelaajan ison ryhmän listalla on mukana myös Ettan miehistöä.

Miesten lentopallomaajoukkueen päävalmentaja Joel Banksin nimeämällä 33 pelaajan ison ryhmän listalla on mukana myös Ettan miehistöä. Yleispelaaja Jan Heleniuksella on aiemmilta vuosilta 67 maaottelua tilastoissaan, mutta keskipelaaja Nuutti Niinivaara ja vasta 17-vuotias yleispelaaja Aleksi Muukkonen eivät ole olleet maajoukkuetehtävissä. Päävalmentajan pitkän lista ei kuitenkaan tarkoita automaattista maajoukkuekutsua.

– Tavoitteena olisi päästä heinäkuussa tekemään töitä yhdessä. Tarkoitus on kutsua mahdollisimman moni, noin 25 pelaajaa treenaamaan ja näyttämään osaamistaan tavoitteenaan vuoden 2021 EM-kisat. Materiaalimme laajennus on iso juttu, saamme oikeaa kilpailua pelipaikoista, Banks kertoi liiton tiedotteessa.

Ettan edellisten vuosien pelaajista listalla ovat mukana hakkuri Joonas Jokela, yleispelaaja Antti Ronkainen ja passari Niko Haapakoski. VaLePa:a edustava Oulunsalon kasvatti Niko Suihkonen kuuluu myös päävalmentajan kaavailuihin. Banksin apuvalmentaja on oululainen Sami Kurttila.