Tilaajille

Oulussa jää­hal­li­kon­ser­tis­sa näh­tä­vän Battle Beastin Noora Louhimo uskoo, että ar­tis­til­la pitää olla bis­nes­sil­mää ja aito in­nos­tus omaan mu­siik­kiin­sa – suo­sioon ei ole tai­ka­temp­pu­ja

Battle Beastin Noora Louhimo odottaa innolla pääsyä Suomen ”metallipääkaupunkiin”, jossa viime visiitillä bändin yllätti uransa suurin suomalaisyleisö.

Marraskuussa jäähallikeikalla Oulussa nähtävä Battle Beast on raivannut tiensä suomalaisten suosikiksi vahvalla uskolla omaan tekemiseensä, mutta myös pitämällä bisnessilmänsä auki.

Yhtyeen keulakuva Noora Louhimo odottaa innolla pääsyä Suomen ”metallipääkaupunkiin”, jossa viime visiitillä bändin yllätti uransa suurin suomalaisyleisö.

Suomalaisista on jo pitkään puhuttu heavy metal -kansana, vaikka maan suosituimpien artistien joukkoa ovat viime vuosina suurelta osin hallinneet räppärit. Menneen vuosikymmenen aikana kotimaiselle heavy metal -kentälle ei ole noussut montaa kiintotähteä, mutta yhtenä niistä voi hyvällä syyllä pitää helsinkiläistä Battle Beastiä.

Vuonna 2008 perustettu yhtye on noussut kolmella viimeisimmällä albumillaan Suomen virallisen albumilistan kärkeen.