Mainos

Oulun uusi maa­merk­ki, Oulun mars­kin­puis­to avautuu ylei­söl­le!

Lauantaina 29.8. Marskin Markkinoilla pääsee tutustumaan As. Oy Oulun Marskinpuiston uusiin kodikkaisiin asuntoihin ja vierailemaan 12. kerroksen huikealla kattoterassilla.

-

As. Oy Oulun Marskinpuistosta on tullut Oulun uusi maamerkki rakennuksen noustua harjakorkeuteen viime talvena. Näyttävä, 12. kerrokseen kohoava valkoinen rakennus ohjaa niin autoilijat, pyöräilijät kuin kävelijätkin keskustaan ja uudistuvalle Rotuaari-kävelykadulle. Tämä Oulun komeimmaksi asuinrakennukseksi kehuttu talo valmistuu vuoden loppuun mennessä ja Marskin Markkinat tarjoaa loistavan tilaisuuden tulla tutustumaan uusiin asuntoihin, rakennukseen ja sen ympäristöön.

Jo yli 30 vuotta rakennusalalla ollut As. Oy Oulun Marskinpuiston rakennusmestari Jorma Manninen kertoo Marskin Markkinoilla miten rakentaminen on edennyt ja mitä työvaiheita on vielä edessä ennen kuin asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin koteihinsa. Tapahtumassa Lehto Asuntojen asuntomyyjät kierrättävät vieraita rakennuksessa pienissä ryhmissä viranomaisten hygienia- ja turvallisuusohjeet huomioiden. Kattoterassilta näkymät avautuvat aina merelle asti ja kattoterassilla voi ottaa vaikkapa näyttävän selfien tai nauttia vain ihanista maisemista. Malliasuntoon on piilotettu ”Marskin Tähti” ja sen löytäjät saavat lahjakortin läheiseen Kinogrilliin.

Marskin Markkinat -tapahtumassa tehtyihin asuntovarauksiin saat asuntokaupan päälle ketterän Helkama-sähköpyörän! Edun arvo on 1 900 € ja etu koskee vain uusia asuntovarauksia.

-

Katso tästä vapaat asunnot ja lue lisätietoja tapahtumasta.


Tervetuloa Marskin Markkinoille lauantaina 29.8. klo 10–16!

Paikka: Mannerheimin puisto ja As. Oy Oulun Marskinpuisto,

osoite: Kirkkokatu 33, 90100 Oulu


Kysy lisää myyjältä:

Ville Kimpimäki, puhelin 050 911 6183

tai ville.kimpimaki@lehto.fi