Oulun Seudun Sähkön ja Oulun Säh­kön­myyn­nin asiak­kail­le soi­tet­tu hui­jaus­soit­to­ja – ker­rot­tu vir­heel­li­ses­ti säh­kön­myyn­nin lop­pu­mi­ses­ta tai hin­to­jen ko­ro­tuk­sis­ta

Oulun Seudun Sähkön ja Oulun Sähkömyynnin sähkösopimusasiakkaita on lähestetty harhaanjohtavilla puhelinsoitoilla.

Oulun Seudun Sähkön ja Oulun Sähkönmyynnin sähkösopimusasiakkaita on lähestytty harhaanjohtavilla puhelinsoitoilla. 

Asiakkaille on kerrottu virheellistä tietoa, jonka mukaan sähkönmyynti loppuu tai sopimusten hintoihin on tulossa merkittäviä korotuksia. 

– Uuden yhteisyrityksen 1. huhtikuuta 2020 suunniteltu aloitus ei vaikuta asiakkaiden sähkönmyyntisopimuksiin, vaan sopimukset jatkuvat entisellään samoin ehdoin uudessa paikallisesti omistetussa kotimaisessa sähkönmyyntiyhtiössä. Myös hintataso jatkuu edelleen kilpailukykyisenä, Oulun Sähkönmyynti Oy:n toimitusjohtaja Tiina Lyyra toteaa tiedotteessa. 

– Tuleva muutos ei edellytä olemassa olevilta asiakkailta mitään toimenpiteitä, vaan sähkön myyntisopimukset jatkuvat voimassaolevina entisillä ehdoilla uudessa sähkönmyyntiyhtiössä. Palvelemme jatkossakin asiakkaitamme paikallisesti, kertaa Oulun Seudun Sähkön toimitusjohtaja Risto Kantola.

Lahti Energia Oy, Oulun Energia Oy, Oulun Seudun Sähkö, Pori Energia Oy ja Vantaan Energia Oy sekä nykyisen Oulun Sähkönmyynnin osakkaat Tornion Energia Oy, Haukiputaan sähköosuuskunta, Raahen Energia Oy, Rantakairan Sähkö Oy ja Tenergia Oy ovat allekirjoittaneet perustamissopimuksen sähkönmyynti- ja asiakaspalveluliiketoimintojensa yhdistämisestä.

Uusien yhtiöiden on suunniteltu aloittavan toimintansa 1. huhtikuuta 2020.