Kaavoitus: Vä­li­ky­län ja Ruskon teol­li­suus­aluei­den väliin suun­ni­tel­laan uutta työ­paik­ka-aluet­ta

Sää: Ke­vät­tal­ven nätit päivät jat­ku­vat Oulun seu­dul­la, kes­ki­viik­ko­na voi tulla lisää lunta

Luitko jo tämän: Oulun ke­hu­tul­la tont­ti­po­li­tii­kal­la on kään­tö­puo­len­sa – Ve­ron­mak­sa­jien rahoja on myös tuh­lat­tu, arvioi apu­lais­pro­fes­so­ri

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Oulun po­lii­si­ta­lon si­sä­il­ma­ka­tast­ro­fia tutkiva lää­kä­ri­kak­sik­ko jär­kyt­tyi: Vai­kei­ta oireita vä­hä­tel­lään ja pi­de­tään usein psyyk­ki­si­nä

Sisäilmaoireisiin perehtyneet kokeneet lääkärit Saija Hyvönen ja Hannu Syrjälä väittävät, ettei heidän ammattikuntansa ota sisäilmaoireita riittävän vakavasti. Hyvösen mukaan viime kädessä potilaan on tehtävä vaikea valinta työpaikan ja oman terveyden välillä.

Sisäilmaoireisiin perehtyneet lääkärit väittävät, ettei heidän ammattikuntansa ota potilaiden sisäilmaoireita riittävän vakavasti.

”On hyvin murheellista ja turhauttavaa seurata, miten vaikeasti ihmiset oireilevat työpaikoillaan ja miten vähättelevästi heidän oireisiinsa saatetaan suhtautua”, sanoo sairaanhoitopiirin infektioiden torjuntayksikön osastonylilääkäri, dosentti Hannu Syrjälä.

Viime keväänä työterveyshuollon erikoislääkäri Saija Hyvönen huolestui toden teolla.

Hän toimi Oulun poliisilaitoksen työterveyslääkärinä, eikä hän ollut lähes kaksi vuosikymmentä kestäneen uransa aikana saanut koskaan yhtä paljon soittoja ja viestejä samasta työpaikasta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.