Liikenne: Sii­ka­joen­ky­läl­lä kaikki tie­tä­vät, missä on Suomen surkein tie – ­Ka­le­va testasi reitin

Luitko jo tämän: Kes­ki-ikää lä­hes­ty­vien naisten kuo­le­mat li­sään­ty­neet, ko­ro­na­ta­pauk­set eivät selitä kasvua

Pääkirjoitus: Seppien syn­ty­mi­nen vaatii myös lä­hi­ope­tus­ta ja oh­jaus­ta, ja nyt liian moni am­mat­tiin opis­ke­le­va jää niitä vaille

Tilaajille

Oulun kou­luis­sa syntyy joka päivä lähes 1 500 kiloa ruo­ka­hä­vik­kiä, kau­pun­gil­le hä­vik­ki­ruo­ka maksaa yli mil­joo­na euroa vuo­des­sa – "Ihan hirveä määrä"

Kaupunki pyrkii vähentämään ruokahävikin määrää muun muassa seuraamalla sitä entistä tarkemmin.

Kaupunki pyrkii vähentämään ruokahävikin määrää muun muassa seuraamalla sitä entistä tarkemmin.

Yhden jälkeen iltapäivällä Pohjankartanon koulun keittiössä on tiedossa possukastikkeen päivän menekki: 100 kilosta on syöty 79.

Jäljelle jääneiden 21 kilon kanssa ei turhaan aikailla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.