Tilaajille

Oulun etninen ra­vin­to­la­kart­ta pai­not­tuu itään ja kaak­koon – var­sin­kin lap­si­per­heet suo­si­vat bruns­se­ja

Kansainvälisen kaupungin kulinarismi kulkee itäisen perinteen tahtiin. Falafelin kuori rapsahtaa hampaiden lävistäessä sen. Tämän tuoreempaa ei voisi olla.

Damsko-ravintolan shawarma-hiiligrillin kanavarras pääsee Fayad Al-Kayarin käsittelyyn. Grilli on ainoa laatuaan Suomessa. Mahmoud Fayad Al-Kayari avasi syyrialaisen ravintolan Heinäpäässä kuukausi sitten. Hummus-annos valmistuu Damsko-ravintolan asiakkaalle kotiin vietäväksi.
Damsko-ravintolan shawarma-hiiligrillin kanavarras pääsee Fayad Al-Kayarin käsittelyyn. Grilli on ainoa laatuaan Suomessa.
Damsko-ravintolan shawarma-hiiligrillin kanavarras pääsee Fayad Al-Kayarin käsittelyyn. Grilli on ainoa laatuaan Suomessa.
Kuva: Pekka Peura

Kansainvälisen kaupungin kulinarismi kulkee itäisen perinteen tahtiin.

Falafelin kuori rapsahtaa hampaiden lävistäessä sen. Tämän tuoreempaa ei voisi olla.

– Teemme ihan kaiken alusta alkaen itse, toteaa syyrilaista keittiötä edustavan Damsko-ravintolan yrittäjä Mahmoud Fayad Al-Kayari.