Terveys: Ou­lu­lai­nen Olli Jun­tu­nen meni vat­sa­ki­vun takia lää­kä­riin, samalla löytyi keuh­ko­ve­ri­tulp­pa

Polttoaine: Die­se­lin hinta painui Poh­jois-Poh­jan­maal­la­kin alle kahden euron

Ou­lu­lais­seu­ran tans­si­jat me­nes­tyi­vät mes­ta­ruus­kil­pai­luis­sa Es­poos­sa

Alle 21-vuotiaiden vakiotanssin Suomen mestareiksi tanssivat Jaakko Saaristo ja Anne Haataja. Latinalaistansseissa pari sijoittui kolmanneksi.

Tanssiurheiluseura DSC Oulun tanssijat pärjäsivät tanssiurheilun ikäkausimestaruuskilpailuissa viikonvaihteessa Espoossa.

Mestaruudet ratkottiin kaikissa ikäluokissa. Lisäksi alle 21-vuotiaissa ja seniorisarjoissa tanssittiin Suomen mestaruuksista.

Kaiken kaikkiaan viikonlopun aikana kisaamassa oli yli 500 tanssijaa.

Alle 21-vuotiaiden vakiotanssin Suomen mestareiksi tanssivat Jaakko Saaristo ja AnneHaataja. Latinalaistansseissa pari sijoittui kolmanneksi.

– Loistava fiilis saada ensimmäinen yhteinen vakioiden suomenmestaruus voittaen kaikki viisi tanssia. Lattareissa sijoituimme tiukan kisan jälkeen kolmanneksi, johon olemme myös erittäin tyytyväisiä. Nyt suuntaamme Tanskaan hakemaan uusia kuvioita lattareihin ja kahden viikon päästä kilpailemme Romaniassa ennen kuin aloitamme kesäkauden treenit ja kisat, pari kommentoi tiedotteessa.

Oululaismenestystä täydensi juniorien toisen luokan 10-tanssikilpailussa toiseksi sijoittunut pari Leo Laajoki ja Ellen Puotiniemi.

DSC Oulun tanssijat menestyivät myös senioriluokissa, jossa Esa Id ja Katariina Lassila-Id tanssivat Seniori 2-luokassa finaalin kuudenneksi molemmissa lajeissa. Tommi Rainola ja Sirpa Kovaniemi tanssivat Seniori 3-luokassa finaalin kuudenneksi latinalaistansseissa.