Ou­lu­lai­set ta­pah­tu­ma­jär­jes­tä­jät Club Teatria ja Pro Piknik Fes­ti­vals aloit­ta­vat yh­teis­työn – "Laa­jen­taa mu­siik­ki­tar­jon­taa huo­mat­ta­vas­ti"

Tapahtumajärjestäjät kertovat yhteistyön tavoitteeksi Pohjois-Suomen tapahtumatarjonnan parantamisen paikallisin voimin.

Kingston Wall by Jylli, Kuoppis & VHB esiintyivät Club Teatrialla maaliskuussa 2019.
Kingston Wall by Jylli, Kuoppis & VHB esiintyivät Club Teatrialla maaliskuussa 2019.
Kuva: Pekka Peura

Oululaiset tapahtumajärjestäjät Club Teatria ja Pro Piknik Festivals Oy aloittavat yhteistyön. Tapahtumajärjestäjät kertovat yhteistyön tavoitteeksi Pohjois-Suomen tapahtumatarjonnan parantamisen paikallisin voimin.

– Yhteistyö laajentaa meidän musiikkitarjontaa huomattavasti. Pääsemme yhdessä myös suunnittelemaan tapahtumia, joita Oulussa ei ole aikaisemmin tehty. Hartiat ovat nyt leveämmät, Club Teatrian promoottori Marco Järvenpää sanoo.

Pro Piknik Festivals Oy on vuosikymmenten ajan järjestänyt Oulussa tapahtumia, joista tunnetuimpia ovat Rotuaari Piknik ja Pikkujoulu Piknik. Festivaalien lisäksi Piknik tuottaa konsertteja ja klubikeikkoja. Pro Piknik Festivals Oy:n toimitusjohtaja on myös ravintoloitsijana tunnettu Ilpo Sulkala.

Vuonna 2005 toimintansa aloittanut Club Teatria on toiminut nykyisissä 4000-paikkaisissa tiloissaan Oulun Limingantullissa marraskuusta 2018 lähtien. Toinen Club Teatria toimii Torniossa.