Ylioppilaat: Ou­lu­lai­nen Lauri Lohi kertoo, miten hän kir­joit­ti täydet pisteet äi­din­kie­len ko­kees­ta

Unelma Hietasaaressa: Ou­lu­lais­per­he re­mon­toi vanhan puu­ta­lon oman nä­köi­sek­si

Valmistuneet: Ou­lu­lai­nen kuk­ka­kaup­pa­yrit­tä­jä myy tänä vii­kon­lop­pu­na lähes tuhat ruusua – lue, miten kukan saa säi­ly­mään pi­dem­pään

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Ou­lu­lai­set pe­li­alan opis­ke­li­jat jul­kai­si­vat Ka­le­va­la-ai­hei­sen ret­ro­roo­li­pe­lin – Oulu Game Labin tu­le­vai­suus huo­les­tut­taa: "Jos ha­ki­sim­me te­ke­mään täl­lais­ta peliä ensi vuonna, se tuskin olisi mah­dol­lis­ta"

Kyläpäällikkö Sisu vaeltaa pohjoisessa erämaassa tavoitteenaan koota ihmemylly sampo, joka voisi pelastaa hänen perheensä nälänhädältä.

Kyläpäällikkö Sisu vaeltaa pohjoisessa erämaassa tavoitteenaan koota ihmemylly sampo, joka voisi pelastaa hänen perheensä nälänhädältä. Sisun on voitettava jumalat Ahti, Tapio ja Nyyrikki puolelleen. Metsissä ja vesistöissä väijyvät sudet, maahiset ja Näkin ja Iku-Turson kaltaiset hirviöt.

Näissä tunnelmissa Oulun keskustassa sijaitsevassa kellaritoimistossa on vietetty viimeiset puoli vuotta. Jenna Hepo-ojan, Teemu Karjalaisen, Saija Materon, Antti Nousiaisen ja Janne Turusen muodostaman Surma Gamesin pc-peli Please the Gods julkaistiin viime keskiviikkona.

Julkaisua edeltänyt loppurysäys on vaihtunut pelin markkinointiin, paranteluun ja tarvittaessa bugien korjailuun. Se näkyy tunnelmassa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.