Ou­lu­lai­nen tek­no­lo­gia­yri­tys Uros valitsi uudeksi toi­mi­tus­joh­ta­jak­seen Juha Van­hai­sen

Oululainen teknologiayritys Uros on valinnut keskiviikkona 4. joulukuuta uudeksi toimitusjohtajakseen diplomi-insinööri Juha Vanhaisen.

Oululainen teknologiayritys Uros on valinnut keskiviikkona 4. joulukuuta uudeksi toimitusjohtajakseen diplomi-insinööri Juha Vanhaisen

Vanhainen on toiminut aiemmin muun muassa Apetit Oyj:n toimitusjohtajana ja Stora Enson johtoryhmässä.

Juha Vanhainen on toiminut aiemmin muun muassa Stora Enson johdossa.
Juha Vanhainen on toiminut aiemmin muun muassa Stora Enson johdossa.
Kuva: Leinonen Jukka

– Teollisen internetin edelläkävijänä Uros on saavuttanut merkittävää ja jatkuvaa kasvua. Kuluvan vuoden aika olemme vahvistaneet yhtiön johtoa, jotta se voi olla mukana tukemassa tätä kasvua. Tämä kulminoituu Juha Vanhaisen nimittämiseen yhtiön toimitusjohtajaksi. Juha on arvostettu johtaja ja luotan hänen kykyynsä kehittää yhtiötä, Uroksen perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Jyrki Hallikainen sanoo tiedotteessa.

– Olen innoissani mahdollisuudesta liittyä yhteen suurimmista kasvuyrityksistä Suomen talousmaailmassa. Pitkä kokemukseni kansainvälisessä liiketoiminnassa, pörssiyrityksissä ja yhtiöiden hallitusten jäsenenä tuo lisäarvoa Uroksen seuraavaan kasvuvaiheeseen. Odotan innolla pääseväni työskentelemään taitavien ja kokeneiden Uroksen työntekijöiden kanssa, Juha Vanhainen kertoo.

Pekka Puolakka jatkaa roolissaan Uros-konsernin lakijohtajana.

Jerry Raatikainen puolestaan jatkaa toimessaan Uros-konsernin toimitusjohtajana ja hallituksen jäsenenä.