Ou­lu­lai­nen Ma­ri-Lee­na Tal­vi­tie tyr­kyl­lä jat­ko­kau­del­le ko­koo­muk­sen va­ra­pu­heen­joh­ta­jak­si – "Tal­vi­tie on osoit­ta­nut ole­van­sa aito jouk­kue­pe­laa­ja"

Pohjois-Pohjanmaan kokoomus esittää oululaista kansanedustaja Mari-Leena Talvitietä jatkokaudelle kokoomuksen varapuheenjohtajaksi.

Pohjois-Pohjanmaan kokoomus esittää oululaista kansanedustaja Mari-Leena Talvitietä jatkokaudelle kokoomuksen varapuheenjohtajaksi. Arkistokuva.
Pohjois-Pohjanmaan kokoomus esittää oululaista kansanedustaja Mari-Leena Talvitietä jatkokaudelle kokoomuksen varapuheenjohtajaksi. Arkistokuva.

Pohjois-Pohjanmaan kokoomus esittää oululaista kansanedustaja Mari-Leena Talvitietä jatkokaudelle kokoomuksen varapuheenjohtajaksi. Talvitie on saanut kiitosta aktiivisesta kenttätyöstä sekä kuuntelevasta ja rakentavasta johtamistyylistä.

Talvitie valittiin varapuheenjohtajaksi Turun puoluekokouksessa 2018. Ennen varapuheenjohtajan virkaa Talvitie johti kokoomuksen puoluevaltuustoa.

– Minulle on merkityksellistä yrittäjätaustaisena kuntavaikuttajana ja koululaisten äitinä, että luomme ihmisille toivoa tulevaisuudesta, Talvitie kertoo.

Pohjois-Pohjanmaan kokoomuksen piirin puheenjohtaja Tomi Kaismo on tyytyväinen Talvitien työpanokseen.

– Mari-Leenalla on pitkä ja laaja kokemus niin kaupunkipolitiikasta kuin kokoomuskentästä. Varapuheenjohtajana Talvitie on osoittanut olevansa aito joukkuepelaaja. Uskon, että Talvitie saa laajaa kannatusta jatkokaudelle koko puoluekentältä, Kaismo sanoo.

Kokoomuksen puoluekokous pidetään Porissa kesäkuun alussa. Kokouksessa valitaan puoluejohto sekä puoluevaltuuston jäsenet tulevalle kaksivuotiskaudelle.

Talvitie on toisen kauden kansanedustaja. Koulutukseltaan hän on ympäristötekniikan diplomi-insinööri.