Ou­lu­lai­nen Janne Karjala pääsi mukaan Sel­viy­ty­jien kol­man­nel­le tuo­tan­to­kau­del­le – Ku­vauk­set jo käyn­nis­sä Fi­lip­pii­neil­lä

Oululainen suuntasi Filippiinien viidakkoon todellisessa tähtiloisteessa, sillä kilpakumppanina on muun muassa vuoden 2011 Miss Suomeksi valittu Sara Sieppi.

Oululainen Janne Karjala epäilee ahkeruuttaan leirissä.
Oululainen Janne Karjala epäilee ahkeruuttaan leirissä.
Kuva: Nelonen Media

35-vuotias oululainen Janne Karjala valittiin mukaan Selviytyjät Suomen kolmannelle tuotantokaudelle. Ohjelman kuvaukset ovat jo käynnissä.

Oululainen suuntasi Filippiinien viidakkoon todellisessa tähtiloisteessa, sillä kilpakumppanina on muun muassa vuoden 2011 Miss Suomeksi valittu Sara Sieppi. Siepin lisäksi mukana ovat esimerkiksi radiojuontajana tunnetuksi tullut Alma Hätönen ja entinen pikajuoksija Markus Pöyhönen.

Kahdella aikaisemmalla kaudella kaikki kilpailijat ovat olleet julkisuudesta ennestään tuttuja, mutta kolmannella kaudella tavikset ja julkkikset sekoitetaan keskenään.

Yrittäjänä työskentelevä Karjala on kilpailun ainut oululaisedustaja.

– Olen tavoitellut Selviytyjiin pääsyä jo vuosien ajan. Kun haku avautui, tiesin, että aion mennä sinne, Karjala toteaa Nelosen nettisivuilla.

Karjala on kolmen lapsen perheenisä. Hän kuvailee itseään huumorimieheksi. Karjala uskoo hurmaavansa heimonsa kokkaustaidoillaan ja viihdyttäjän kyvyillään.

Selviytyjät Suomen toinen kausi päättyi viime sunnuntaina. Voittajaksi selviytyi 22-vuotias YouTube-tähti Miska Haakana. Ensimmäisellä kaudella voiton vei Sampo Kaulanen.

Kolmas tuotantokausi esitetään Nelosella jo ensi syksynä.