OLS ja Turunen hur­jas­te­li­vat

LiigaOLS-Rangers 14-4 Oulu OLS liittyi lauantaina siihen maalihur

OLS-Rangers 14-4

Oulu
OLS liittyi lauantaina siihen maalihurjastelijoiden kerhoon, jonka jäsenet moppaavat Kirkkonummen Rangersilla salibandykaukaloiden lattioita.

Sarjatulokas pelasi oululaisia vastaan kauden neljännen ottelunsa, kärsi neljännen tappionsa ja on ottanut tililleen jo viisikymmentä takaiskumaalia.

Kuvaavaa kirkkonummelaisten pelille oli OLS:n avausosumaan johtanut tilanne vajaan kymmenen minuutin pelin jälkeen. Vieraiden tuore maajoukkuevahvistus Jari-Pekka Lehtonen kaatui puolustusalueella omiin jalkoihinsa, yritti paikata tilanteen pelaamalla maasta ja joutui jäähylle. OLS iski seuranneella ylivoimalla 1-0-osuman.

Lehtosen tavoin koko Rangersin pelaajisto on tällä hetkellä sen verran rähmällään, ettei pikainen ylösnousu näytä kovin todennäköiseltä, vaikka sarja on vasta alkutekijöissään.

OLS:n ensimmäisestä osumasta vastasi murskajaisissa noitarummun kanssa tahtia iskenyt Petri Turunen, joka keräsi tililleen käsittämättömät tehot 6+4. Pistemäärä on liigan uusi ennätys.

Turusen rinnalla koko keltapaitojen ykkösketju nousi sille tasolle, jota siltä on lupa odottaa. Kapteeni Antti Laitinen paukutti hattutempun ja sai oivaa tukea puolustaja Sami Kuorilehdolta (2+1) sekä ensimmäisen ottelunsa OLS-paidassa pelanneelta Juhani Salolta (1+2).

Myös OLS:n valmentaja Jerry Ruhanen oli tyytyväinen kaipailemiensa maalihanojen aukeamiseen, mutta asiallinen oululaisluotsi piti voitonkin hetkellä jalat tiukasti maan pinnalla.

"Kyllähän tämä maalintekoharjoituksesta kävi, mutta Rangers ei ole vielä löytänyt sitä tasoa, jota liigassa pelaaminen edellyttää. Erityisen ilahduttaavaa tänään oli ykkösketjun ja etenkin Turusen onnistuminen. Hänellä on aiemmissa peleissä ollut selvästi yliyrittämistä, mutta nyt kipsi aukesi", Ruhanen kiitteli.

"Sen sijaan kakkosketjun peliin ei voi olla tyytyväinen. Yksi tehty ja yksi päästetty maali eivät juuri kakkosta mairittele", Ruhanen muistutti.