Ohtamaa sai vihdoin MM-kul­lan – Ida-vai­mo juhli vil­lis­ti kat­so­mos­sa

Leijonakonkari Atte Ohtamaan vaimo Ida vei pisimmän korren, kun Suomen pelaajien vaimot ja tyttöystävät juhlivat maailmanmestaruutta Ondrej Nepela -areenan katsomossa.

Katsomossa juhlittiin villisti Leijonien mestaruutta
Katsomossa juhlittiin villisti Leijonien mestaruutta
Kuva: Teemu Wilenius

Se ei jättänyt jossittelulle sijaa. Leijonakonkari Atte Ohtamaan vaimo Ida vei pisimmän korren, kun Suomen pelaajien vaimot ja tyttöystävät juhlivat maailmanmestaruutta Ondrej Nepela -areenan katsomossa. Ida Ohtamaan tanssi suoraan sydämestään.

Vaimon hallitut tanssimuuvit eivät tulleet yllätyksenä kärppäkapteenille.

– Veikkaan, että sielläkin vedettiin isolla tunteella tänään. Ei minun omat taidot riitä, vaikka paljon olen joutunut opettelemaan sitä puolta tyttöjen myötä..

Hetki oli eittämättä ikimuistoinen koko perheelle. Atte Ohtamaa sai vihdoin kauan janoitsemansa maailmanmestaruuden. Kahdesti aikaisemmin (2016 ja 2014) hän oli joutunut nielemään hopeisen pettymyksen MM-finaalin jälkeen.

– Voitimme mestaruuden samoilla aseilla, joilla menimme eteenpäin koko turnauksen ajan. Uskoimme koko ajan itseemme ja toisiimme. Mörkö löi sitten kaksi vielä sisällä. Tässä joukkueissa oli paljon uskomattomia tarinoita.