Karhunpeijaiset: Sha­maa­ni­viu­lis­ti he­rät­te­lee karhua

Kolumni: "Mie­les­tä­ni ty­pe­rin­tä, mitä toi­mit­ta­ja voi tehdä on kir­joit­taa it­ses­tään"

Nyt puhuu ilah­tu­nut yrit­tä­jä: Da Marion piz­zoil­la on tarkoin var­jel­tu sa­lai­suus

Pizzaäänestyksen voittaneen Da Marion yrittäjän Leyla Cicekin mukaan rajuin hintakilpailu on laantunut ja laadukkaasta pizzasta ollaan valmiita maksamaan.

Leyla Cicekin mukaan rajuin hintakilpailu on Oulussa laantunut ja laadukkaasta pizzasta ollaan valmiita maksamaan.
Leyla Cicekin mukaan rajuin hintakilpailu on Oulussa laantunut ja laadukkaasta pizzasta ollaan valmiita maksamaan.
Kuva: Leinonen Jukka

Kalevan lukijoiden mukaan Da Mariosta saa Oulun parhaat pizzat. Da Mario sai yli 12 prosenttia pizzaäänestyksessä annetuista äänistä.

Ilahtunut yrittäjä Leyla Cicek uskoo suosion piilevän laadussa.

– Pyrimme aina tarjoamaan parasta ja laadukasta kaikilla tasoilla, niin palvelussa, raaka-aineissa kuin tunnelmassa, Cicek sanoo.

Cicekin mukaan rajuin hintakilpailu on Oulussa laantunut ja laadukkaasta pizzasta ollaan valmiita maksamaan. Kinkku-ananas-aurajuusto-pizzaa useammin tilataan erikoisempia täytteitä.

– Vuohenjuustoa, parmankinkkua, chorizoa, härkää, avokadoa, Cicek luettelee.

Tämän hetken suosituimmaksi pizzaksi Cicek arvelee Parman, johon tulee parmankinkkua, mozzarellaa, kirsikkatomaatteja ja parmesaania.

Taikinaresepti pysyy salassa

Moni pizzaäänestykseen vastanneista kehui Da Marion pitsojen rapeita pohjia. Taikinan resepti onkin tarkkaan varjeltu salaisuus.

– Alun perin se tulee italialaiselta omistajalta ja sitä olemme sitten itse kehittäneet, Cicek kertoo.

Vastaajilta kiitosta sai myös laaja salaattipöytä, johon onkin Cicekin mukaan panostettu.

– Sitä on laajennettu niin paljon kuin on pystytty, Cicek sanoo. 

Tuttu ja turvallinen

Da Mario on toiminut samalla paikalla vuodesta 1982 asti. Pizzerian perustaneen italialaisen omistajan muutettua pois Cicekin isä osti yrityksen. Leyla Cicek ja hänen miehensä ovat pyörittäneet Da Mariota vuodesta 2005.

– Olemme Oulun vanhin tällä hetkellä toiminnassa oleva pizzeria, Cicek kertoo.

Torikadulla sijaitsevissa pienehköissä tiloissa meinaa tulla etenkin viikonloppuisin seinät vastaan, kun asiakkaita on ruuhkaksi asti. Muutto suurempiin tiloihin ei ole kuitenkaan ollut koskaan Cicekin mielessä.

– Se paikka on niin tuttu ja turvallinen, että pysytään siinä.