Kiinteistöt: An­tel­lin tyh­jil­le lei­po­mo­ti­loil­le neu­vo­tel­laan uutta käyttöä

Sote-uudistus: Poh­jois-Poh­jan­maan hy­vin­voin­ti­alueel­le käyt­töön ly­hyem­pi oheis­ni­mi

Tilaajille

Nuo­hoo­jan­sa saa valita ja tur­val­li­suu­den takia on pak­ko­kin – Noora Nis­si­nen tekee työtä, jonka lai­min­lyö­mi­nen uhkaa jopa koko Suomen pa­lo­tur­val­li­suut­ta

Nuohousyrittäjä Noora Nissinen saa kaikenlaista palautetta, mutta työnsä vastuullisuutta hän ei epäile hetkeäkään. Nuohousalan keskusliitto on vaatinut jo pitkään kolme vuotta sitten käyttöön otetun sopimusperusteisen järjestelmän parantamista. Liiton näkemyksen mukaan alalle olisi perustettava rekisterit, joista voisi tarkistaa nuohoojien ammattipätevyyden ja tiedot toteutuneista nuohouksista.

Kodissasi käy palveluntarjoaja, jonka pätevyyttä hänen tekemässään työssään et voi varmistaa mitenkään. Jos hän tekee työnsä huonosti, riski koko talon palamiselle voi kasvaa. Ja vaikka hän tekisi työnsä hyvin, on sinun muistettava tilata häneltä palveluita vuoden päästä uudelleen – muuten koko talo voi palaa.

Vastuu kaikesta edellä mainitusta on sinulla, kodin omistajalla. Kuulostaa vähän stressaavalta, eikö? Tämä on kuitenkin tilanne nuohousalalla.