Nort­hern Lights Cheer­lea­din­gin ju­nio­rit kah­dek­san­sia MM-ki­sois­sa Yh­dys­val­lois­sa – "Fiilis lavalla oli aivan us­ko­ma­ton!"

Cheerleadingin MM-kisojen avauspäivänä Yhdysvaltojen Orlandossa nähtiin heti oululaista osaamista, kun Northern Lightsin joukkue oli mukana junioreiden tanssisarjassa.

Cheerleadingin MM-kisojen avauspäivänä Yhdysvaltojen Orlandossa nähtiin heti oululaista osaamista, kun Northern Lights Cheerleadingin joukkue oli mukana junioreiden tanssisarjassa.

Keskiviikkoiltana Suomen aikaa käyty kisa tuotti Suomea edustaneelle Northern Lightsin joukkueelle kahdeksannen sijan. Suomen Cheerleadingliiton Instagram-tililtä löytyy lyhyt video joukkueen esityksestä.

 
 
 
Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Junioritanssi avasi upeasti MM-kilpailut Suomen osalta! 🇫🇮 #icuworlds2019 #suomencheerleadingliitto #cheerleadingworlds2019

Henkilön Suomen Cheerleadingliitto (@suomencheerleadingliitto) jakama julkaisu

Sarjan maailmanmestaruutta juhli Japani. Hopean vei Yhdysvallat ja pronssin Meksiko.

Oululaisjoukkue lähetti Facebook-sivujensa kautta tunteikkaat terveiset kannattajilleen:

– Maailman kärki on kova, ja koko sarjassa erot olivat pienimmillään kymmenyksiä, esimerkiksi sijat 4–8 mahtuivat kaikki viiden pisteen sisälle. Tulos ei ollut ihan sitä mitä lähdettiin hakemaan, mutta olemme tyytyväisiä. Fiilis oli lavalla aivan uskomaton ja huikea!

Northern Lightsin joukkue palaa pian tositoimiin. Ryhmä kilpailee kahden seuraavan kuukauden aikana vielä kahdesti. 25. toukokuuta ohjelmassa ovat pohjoisen alueen aluekilpailut Oulussa ja kesäkuun lopussa Northern Lights kilpailee EM-kisoissa Pietarissa.

MM-kisoissa Suomi sai juhlia keskiviikkona myös mitalia, kun junioreiden sekajoukkue uusi viimevuotisen pronssinsa. Suomen tyttöjen cheermaajoukkue sijoittui sarjassaan puolestaan viidenneksi.