Kaavoitus: Vä­li­ky­län ja Ruskon teol­li­suus­aluei­den väliin suun­ni­tel­laan uutta työ­paik­ka-aluet­ta

Sää: Ke­vät­tal­ven nätit päivät jat­ku­vat Oulun seu­dul­la, kes­ki­viik­ko­na voi tulla lisää lunta

Luitko jo tämän: Oulun ke­hu­tul­la tont­ti­po­li­tii­kal­la on kään­tö­puo­len­sa – Ve­ron­mak­sa­jien rahoja on myös tuh­lat­tu, arvioi apu­lais­pro­fes­so­ri

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Nordic Mines löysi uuden ta­lous­pääl­li­kön

Raahen kultakaivoksen omistavan Nordic Minesin uudeksi talouspäälliköksi on valittu Jonatan Forsberg. Hän siirtyy yhtiön palvelukseen Lappland Goldminers AB:n talousjohtajan tehtävästä.

Raahen kultakaivoksen omistavan Nordic Minesin uudeksi talouspäälliköksi on valittu Jonatan Forsberg. Hän siirtyy yhtiön palvelukseen Lappland Goldminers AB:n talousjohtajan tehtävästä. Lappland Goldminers omistaa Pahtavaaran kultakaivoksen Sodankylässä.

Forsberg on työskennellyt aikaisemmin muun muassa Evli Bankin neuvonantajana osallistuen useisiin kaivosteollisuuteen liittyviin toimeksiantoihin. Forsbergilla on ekonomin koulutus Tukholman kauppakorkeakoulusta.

Nordic Minesin nykyinen talouspäällikkö Susanne Andersson on irtisanoutunut yhtiön palveluksesta ja siirtyy kevään aikana uusiin tehtäviin. Andersson jatkaa Nordic Minesissa siirtymäkauden ajan.

Nordic Mines omistaa Laivan kultakaivoksen Raahessa.