Kouluruoka: Oulun kou­luis­sa ja päi­vä­ko­deis­sa tar­joil­lun oudon ha­jui­sen jau­he­li­ha­kei­ton syy selvisi

Oulu: Val­tuus­ton uusi pu­heen­joh­ta­ja Jarmo J. Husso pitää po­li­tiik­kaa lasten leik­ki­nä 70-lu­kuun ver­rat­tu­na

Kolumni: Tapasin Teuvo Hak­ka­rai­sen Brys­se­lis­sä ja kysyin, ha­luaa­ko hän yhä maa- ja met­sä­ta­lous­mi­nis­te­rik­si

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Nordic Mines löysi uuden ta­lous­pääl­li­kön

Raahen kultakaivoksen omistavan Nordic Minesin uudeksi talouspäälliköksi on valittu Jonatan Forsberg. Hän siirtyy yhtiön palvelukseen Lappland Goldminers AB:n talousjohtajan tehtävästä.

Raahen kultakaivoksen omistavan Nordic Minesin uudeksi talouspäälliköksi on valittu Jonatan Forsberg. Hän siirtyy yhtiön palvelukseen Lappland Goldminers AB:n talousjohtajan tehtävästä. Lappland Goldminers omistaa Pahtavaaran kultakaivoksen Sodankylässä.

Forsberg on työskennellyt aikaisemmin muun muassa Evli Bankin neuvonantajana osallistuen useisiin kaivosteollisuuteen liittyviin toimeksiantoihin. Forsbergilla on ekonomin koulutus Tukholman kauppakorkeakoulusta.

Nordic Minesin nykyinen talouspäällikkö Susanne Andersson on irtisanoutunut yhtiön palveluksesta ja siirtyy kevään aikana uusiin tehtäviin. Andersson jatkaa Nordic Minesissa siirtymäkauden ajan.

Nordic Mines omistaa Laivan kultakaivoksen Raahessa.