Nis­ka­nen ei löy­tä­nyt parasta iskua yh­dis­tel­mä­kil­pai­luun

Iivo Niskanen tipahti maastohiihdon maailmancupin yhdistelmäkilpailussa yhdeksänneksi Norjan Lillehammerissa lauantaina.

Iivo Niskanen tipahti maastohiihdon maailmancupin yhdistelmäkilpailussa yhdeksänneksi Norjan Lillehammerissa lauantaina. Niskanen jäi 30 kilometrin kilpailun voittaneesta venäläisestä Aleksandr Bolshunovista reilun minuutin. Toiseksi ennätti norjalainen Hans Christer Holund ja kolmanneksi hänen maanmiehensä Emil Iversen.

Niskanen oli mukana voittokamppailussa puolimatkaan, muttei kyennyt vastaamaan vapaalla hiihtotavalla Holundin irtiottoon.

–  Ei ollut sellainen nappionnistuminen. Ei oikein ollut parasta lyöntiä ja rentoutta. Jostain syystä perinteinenkään ei ollut sillä tasolla kuin viime viikonloppuna. En pystynyt tekemään sellaista vetoa mitä olisin toivonut. Jopa helpotti, kun pääsin suksenvaihtoon, Niskanen kertoi Hiihtoliiton tallenteessa.

Kärkikolmikko kasvatti vapaan osuudella lähes minuutin eron kakkosryhmään.

–  Porukka pääsi karkuun, eikä siinä ollut hirveätä yritystä ennen kuin viimeiseen nousuun. Jostain syystä silti ei ollut parasta energiaa ja latausta siihen. Kangistui loppuun, Niskanen sanoi.